Blog Hírek, érdekességek, technikák, videók

6 apró trükk, ami boldoggá teszi a napját

0 Hozzászólások
888
16-03-2016

Sokan azt gondolják, hogy a boldogság az csak úgy jön, ráadásul csak kevés jár belőle. Mert, ugye ritkán nyerünk a lottón, ritkán születik gyermekünk, meg ugye ritkán kapjuk meg álmaink munkáját.

Szóval hajlamosak vagyunk csak úgy várni a boldogságra, közben pedig elfeledkezünk arról, hogy a boldogságért meg kell dolgozni.. 

Ezért most Adunk néhány tanácsot, amivel a boldogságérzetét növelheti.

Első tanács - Vegye észre a mindennapi pozitívumokat!

Várhatja a nagy-nagy boldogságot, de azért közben figyelje a hétköznapi élet apró örömeit is.  Mert egy váratlan ölelés, egy határidős munka leadása, és egy jó kávé illata is tud boldogságot okozni. Ezért figyeljen a részletekre és élvezze ki azokat!

Második tanács - Tervezze meg a boldogságát, jutalmazza meg magát!

Gondolom előre megtervezi a napját, a hetét, hogy mit is kell majd csinálnia. Úgy mint bevásárlás, munka, tanulás, a gyerekeket felvenni a suliból és még sorolhatnám. De a saját örömömének forrását betervezi a mindennapjaiba? Gondolok itt egy 2 perces sétára a parkban, vagy csak hogy megálljon amikor süt a nap és élvezze, ahogy az arcát melegíti. A bűnös élvezeteket, mint például egy csoki, vagy egy sütemény már nem is említem.

Harmadik tanács - Felejtse el azt a szót, hogy KELL! 

Amit szeretne, azért tegyen, ami meg kellemetlenséget okoz önnek… nos, ott döntse el megéri e csinálni. 

Negyedik tanács - Figyeljen a testére!

A teste brutális őszinteséggel és néha fájdalmakkal terhesen jelzi vissza a lelke állapotát. Úgyhogy figyeljen magára, figyeljen a testére. Pihenjen amikor kimerült, és  néha kényeztesse magát.

Ötödik tanács - Tanuljon meg nemet mondani.

Hatodik tanács - Foglalkozzon a jó dolgokkal is.

Értem én, hogy csak lefekvés előtt tud veszekedni a párjával, meg a híradó is elég véres, és az aznap esti zombi film is elég durva volt. De esetleg olvashatna lefekvés előtt egy jó könyvet is, vagy beszélgethetne a párjával zenehallgatás közben, mert ha pozitív dolgokra koncentrál, sokkal könnyebben alszik el és kipihentebben ébred.

0.0
Utolsó módosítás: March 16, 2016
Kapcsolódó cikkek: TÉNYLEG A FÉRFIAK TESZIK KEMÉNNYÉ A NŐKET?
Boldogság tanács trükk

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2017Október
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.