Blog Hírek, érdekességek, technikák, videók

6 apró trükk, ami boldoggá teszi a napját

0 Hozzászólások
1544
16-03-2016

Sokan azt gondolják, hogy a boldogság az csak úgy jön, ráadásul csak kevés jár belőle. Mert, ugye ritkán nyerünk a lottón, ritkán születik gyermekünk, meg ugye ritkán kapjuk meg álmaink munkáját.

Szóval hajlamosak vagyunk csak úgy várni a boldogságra, közben pedig elfeledkezünk arról, hogy a boldogságért meg kell dolgozni.. 

Ezért most Adunk néhány tanácsot, amivel a boldogságérzetét növelheti.

Első tanács - Vegye észre a mindennapi pozitívumokat!

Várhatja a nagy-nagy boldogságot, de azért közben figyelje a hétköznapi élet apró örömeit is.  Mert egy váratlan ölelés, egy határidős munka leadása, és egy jó kávé illata is tud boldogságot okozni. Ezért figyeljen a részletekre és élvezze ki azokat!

Második tanács - Tervezze meg a boldogságát, jutalmazza meg magát!

Gondolom előre megtervezi a napját, a hetét, hogy mit is kell majd csinálnia. Úgy mint bevásárlás, munka, tanulás, a gyerekeket felvenni a suliból és még sorolhatnám. De a saját örömömének forrását betervezi a mindennapjaiba? Gondolok itt egy 2 perces sétára a parkban, vagy csak hogy megálljon amikor süt a nap és élvezze, ahogy az arcát melegíti. A bűnös élvezeteket, mint például egy csoki, vagy egy sütemény már nem is említem.

Harmadik tanács - Felejtse el azt a szót, hogy KELL! 

Amit szeretne, azért tegyen, ami meg kellemetlenséget okoz önnek… nos, ott döntse el megéri e csinálni. 

Negyedik tanács - Figyeljen a testére!

A teste brutális őszinteséggel és néha fájdalmakkal terhesen jelzi vissza a lelke állapotát. Úgyhogy figyeljen magára, figyeljen a testére. Pihenjen amikor kimerült, és  néha kényeztesse magát.

Ötödik tanács - Tanuljon meg nemet mondani.

Hatodik tanács - Foglalkozzon a jó dolgokkal is.

Értem én, hogy csak lefekvés előtt tud veszekedni a párjával, meg a híradó is elég véres, és az aznap esti zombi film is elég durva volt. De esetleg olvashatna lefekvés előtt egy jó könyvet is, vagy beszélgethetne a párjával zenehallgatás közben, mert ha pozitív dolgokra koncentrál, sokkal könnyebben alszik el és kipihentebben ébred.

0.0
Utolsó módosítás: March 16, 2016
Kapcsolódó cikkek: TÉNYLEG A FÉRFIAK TESZIK KEMÉNNYÉ A NŐKET?
Boldogság tanács trükk

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2021Szeptember
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.