Blog Hírek, érdekességek, technikák, videók

HOGYAN BÍRJUK SZÓRA A FÉRFIT?

0 Hozzászólások
1516
1-04-2016

Sokszor panaszkodnak arról a párkapcsolatban élő nők, hogy férfi partnereik nem szeretnek beszélgetni, lelkizni és az érzelmeiket kiadni.

A kérdés az, hogy hogyan segíthetünk, partnerünknek, hogy megnyíljon?

Hölgyeim! Először is fontos megérteniük, hogy a Nőknek sokkal közvetlenebb hozzáférésük van az érzelmekhez, mint a férfiaknak. Emlékezzenek csak vissza arra, mi történik akkor ha egy fiú elesik biciklizés közben. Odaszaladnak hozzá jó esetben kap egy puszit és egy útravalót… amit egész életén át hordozni fog. Ez az útravaló pedig nem mást mint a varázs mondat. “Nem is fáj ez annyira, gyere porold le magad és játssz tovább”.
Mi szűrhető le ebből? Az érzelmeket rejtsd el, porold le magad és irány vissza a játéktér.

Mi történik, ha egy kislány esik el? A szülők odaszaladnak, ölelgetik, puszilgatják, pátyolgatják… és a sírás is teljesen természetes. Azaz teljesen természetes dolog, ha az érzelmeik a felszínre törnek. ők ezt tanulják meg és ezt az útravalót viszik magukkal.

Ugye látják a különbséget?

Ahhoz, hogy megnyíljon a férfi... és beszélgessen… érzékenyíteni kell. Biztosítson számára elfogadó, biztonságos és nyugodt hátteret. A hiszti, a kritizálás, elvárások, a kiakadások csak a törekvéseit gátolják.
Most pedig néhány tipp:

- hagyja végigmondani azt, amit a párja mondani akar,... ne vágjon a szavába, 

- ha őszinteséget kér a párjától és megkapja,... gondolkodjon el azon, hogy miért akad ki rajta?

- a legvégére pedig az érzelmeket hagytam! Amikor a férfi a saját érzelmeivel sem tud megbirkózni, Ön szerint…. a rázúdított érzelmeket hogyan dolgozza fel? Szóval.. csak lassan és óvatosan!

0.0
Utolsó módosítás: April 01, 2016
Kapcsolódó cikkek: 8 egyszerű módszer arra, hogyan ne agyalja túl a dolgokat ​Hogyan szakítsunk szépen? Lehet szépen szakítani? Hogyan lehet jól lezárni egy kapcsolatot? Sérülésekből hozott hiedelmeink – hogyan tovább? Hogyan tartsuk a kapcsolatot az ex-ekkel? Hogyan működik vagy nem működik egy párkapcsolat? Válás helyett, avagy, hogyan kerüljük el az apokalipszis 4 lovasát
Érzelem férfi- nő kommunikáció párkapcsolat

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2021Szeptember
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.