Blog Hírek, érdekességek, technikák, videók

Kastély teszt… 2 perces önismereti teszt

0 Hozzászólások
17049
22-03-2016

fotó:flickr.com

Ha egy egyszerű és mégis komplex elemzést szeretnél magadról kapni, akkor érdemes nekifutni ennek az önismereti tesztnek. A tesztből megtudhatsz magadról néhány érdekes dolgot.

Történet:

Arra kérlek, képzeld el egy súlyeső hajóban ülsz, meglátsz egy mentőcsónakot és odaúszol, majd bemászol a csónakba.

1. Kérdés: Hány ember ül körülötted a csónakban?

Kievezel a csónakkal a partra, ahol egy óriási sivatag tárul eléd. Úgy döntesz, hogy nekivágsz a sivatagnak, hogy segítséget találj a társaidnak. A csónakban megtalálsz minden szükséges eszközt és felszerelést, aminek hasznát veheted. 

2. Kérdés: Hány pár cipőt viszel magaddal?

Hosszú és kimerítő út után egy oázishoz érsz. Az oázis teljesen üres, nincs ott senki, de a bejáratánál állva megpillantasz a távolban egy várost.

3. Kérdés:   a./ Megállsz és addig pihensz az oázisban, ameddig jólesik, 

b./ Egy- két perc alatt kiszusszantod magad és indulsz tovább, 

c./ Nem állsz meg, egyenesen haladsz tovább a város fele?

Amikor beérsz a  városba megpillantasz egy kastélyt, és azt érzed, hogy hívogat magához. Belépsz a kapun és egy hatalmas folyosón találod megad, ami egy hatalmas trónterembe vezet. A trónterembe belépve megpillantod a királyt, mellette pedig a királynét, akik a trónon ülnek.

4. Kérdés: Hogy néz ki a király, és a királyné? Hogyan viselkednek egymással? Mit gondolsz, milyen az életük?

A tróntermet egy titkos kijáraton keresztül hagyod el. A titkos folyosóról egy sötét csigalépcsőn keresztül vezet az út. Elindulsz lefelé, és amikor leérsz egy kisasszony (ha férfi vagy), vagy egy lovag (ha nő vagy) megy el melletted. Rád néz egy pillanatra, neked pedig olyan érzésed támad, mintha már találkoztál volna vele valahol, valamikor. 

5. Kérdés: Kit láttál?

A titkos folyosó a bálterembe vezet, ahol egy nagy asztal végén megpillantasz egy arany serleget, amiben bor van. 

6. Kérdés: Mennyire van tele a serleg?


kérdés


Megoldás:

1-es kérdés: arra vonatkozik, hogy hány igaz barátod van az életben.

2-es kérdés: ez azt mutatja, hogy hány igaz szerelmed lesz az életben.

3-as kérdés: a munkamorálodról, a munkastílusodról tudhatsz meg többet.

4-es kérdés: ez arra vonatkozik, hogy szerinted milyen az ideális társ, párkapcsolat.

5-ös kérdés: a válaszoddal elárulod önmagadnak, hogy ki az a személy, akit sosem fogsz elfelejteni életedben.

6-os kérdés: ez azt mutatja, hogy mennyit adsz bele egy párkapcsolatba, mennyire fontos számodra a másik fél.

0.0
Utolsó módosítás: March 22, 2016
Kapcsolódó cikkek: Mit gondol magáról és a világról? 5 perces gyors teszt az Önismeret útján. 2 kecske megy a hídon… 1 perces pszichológia teszt Az erdő mélyén - Önismereti teszt Stressz-állapot teszt Tesztelt a figyelmedet!
barátok munka önismeret párkapcsolat Pszichológia teszt

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2021Szeptember
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.