SZOCIO TRANSZtréning  

szocio-transztrening-alap

Tréningek:

Település Cím DátumMindennapi kapcsolataink meghatározzák a hétköznapjainkat. Ha valakivel nem a megfelelő módon kommunikálunk, ha a másikat nem a helyén kezeljük, ha bennünk feldolgozatlan traumák, félelmek, frusztrációk vannak a másikkal szemben, akkor állandó feszültségben élünk.

A szocio transztréning módszerével mindenki a helyére kerül az életünkben, megtaláljuk a számunkra és a másik számára megfelelő kommunikációs módot, képesek leszünk kívülről látni a kapcsolatainkat és megoldást találni a bennünk lévő elakadásokra.

A szocio transztréning során elsősorban társas és szerep-viszonyainkat vizsgáljuk önmagunk és a külső szemlélő helyzetéből.

Saját bőrünkön tapasztalhatjuk meg, hogy milyen lehet valaki másnak lenni, és hogy egy más nézőpont mennyire megváltoztatja a világról alkotott képünket.

Saját belsőnkre koncentrálva felmérjük az igazi szükségleteinket, azokat a dolgokat, amikre valójában vágyunk, és amiknek hiánya frusztrációt, szomorúságot, dühöt … stb. okoz bennünk.

Más szerepébe helyezve magunkat feltérképezhetjük elkövetett hibáinkat, eltúlzott reakcióinkat.

A külső szemlélő oldaláról pedig megérthetjük a miérteket,és az egész történetet ismerve átélhetjük a teljességet és elindulhatunk a számunkra tökéletesen elfogadható és kivitelezhető út felé.

Itt a helyed, ha:

  • úgy érzed elakadtál valamiben;
  • nem találod a helyed;
  • nehezen tűzöl ki célokat;
  • mások viselkedése negatívan hat az életedre;
  • nehezen kommunikálsz másokkal;
  • szeretnél rátalálni a szerelemre;
  • szeretnél jobb kapcsolatot a családoddal;
  • szeretnéd helyrehozni a párkapcsolatod;
  • szeretnél türelmesebb lenni;
  • ha szeretnél végre elindulni az utadon.

Transztréningünkön olyan mély felismerésekben lehet részed, amikre eddig nem is gondoltál. A felismeréseken túl pedig konkrét módszereket is kapsz arra, hogy ezeket hogyan építsd be a hétköznapjaidba.

Egy mély relaxációs állapotban olyan megerősítéseket kapsz, ami segít abban, hogy elérd a céljaidat. A tréning elvégzése után pedig már azt is tudni fogod, hogy képes vagy rá!!!

A szocio transztréning elsődleges célja, hogy tapasztalatokat szerezzünk saját, valós vágyainkról, megvizsgáljuk ezeket a vágyakat mások szemszögéből és egy külső szemlélő szemüvegén keresztül látva történetünket megtaláljuk a célunkhoz vezető legjobban kivitelezhető utat.

Ehhez pedig olyan egyedülálló technikákat használunk, amelyek megerősítenek, önbizalmat adnak és amelyeket a mindennapok során is tudsz majd alkalmazni!

A tréningnap végére minden résztvevő saját magára kidolgozott tervvel és használható eszköztárral térhet haza.


A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges a +36-20/331-44-61, vagy a +36-70/215-64-47 telefonszámon, vagy a furcsa.hu@gmail.com címen.

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2017Október
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.