SZOCIO TRANSZtréning  

szocio-transztrening-alap

Tréningek:

Település Cím DátumMindennapi kapcsolataink meghatározzák a hétköznapjainkat. Ha valakivel nem a megfelelő módon kommunikálunk, ha a másikat nem a helyén kezeljük, ha bennünk feldolgozatlan traumák, félelmek, frusztrációk vannak a másikkal szemben, akkor állandó feszültségben élünk.

A szocio transztréning módszerével mindenki a helyére kerül az életünkben, megtaláljuk a számunkra és a másik számára megfelelő kommunikációs módot, képesek leszünk kívülről látni a kapcsolatainkat és megoldást találni a bennünk lévő elakadásokra.

A szocio transztréning során elsősorban társas és szerep-viszonyainkat vizsgáljuk önmagunk és a külső szemlélő helyzetéből.

Saját bőrünkön tapasztalhatjuk meg, hogy milyen lehet valaki másnak lenni, és hogy egy más nézőpont mennyire megváltoztatja a világról alkotott képünket.

Saját belsőnkre koncentrálva felmérjük az igazi szükségleteinket, azokat a dolgokat, amikre valójában vágyunk, és amiknek hiánya frusztrációt, szomorúságot, dühöt … stb. okoz bennünk.

Más szerepébe helyezve magunkat feltérképezhetjük elkövetett hibáinkat, eltúlzott reakcióinkat.

A külső szemlélő oldaláról pedig megérthetjük a miérteket,és az egész történetet ismerve átélhetjük a teljességet és elindulhatunk a számunkra tökéletesen elfogadható és kivitelezhető út felé.

Itt a helyed, ha:

  • úgy érzed elakadtál valamiben;
  • nem találod a helyed;
  • nehezen tűzöl ki célokat;
  • mások viselkedése negatívan hat az életedre;
  • nehezen kommunikálsz másokkal;
  • szeretnél rátalálni a szerelemre;
  • szeretnél jobb kapcsolatot a családoddal;
  • szeretnéd helyrehozni a párkapcsolatod;
  • szeretnél türelmesebb lenni;
  • ha szeretnél végre elindulni az utadon.

Transztréningünkön olyan mély felismerésekben lehet részed, amikre eddig nem is gondoltál. A felismeréseken túl pedig konkrét módszereket is kapsz arra, hogy ezeket hogyan építsd be a hétköznapjaidba.

Egy mély relaxációs állapotban olyan megerősítéseket kapsz, ami segít abban, hogy elérd a céljaidat. A tréning elvégzése után pedig már azt is tudni fogod, hogy képes vagy rá!!!

A szocio transztréning elsődleges célja, hogy tapasztalatokat szerezzünk saját, valós vágyainkról, megvizsgáljuk ezeket a vágyakat mások szemszögéből és egy külső szemlélő szemüvegén keresztül látva történetünket megtaláljuk a célunkhoz vezető legjobban kivitelezhető utat.

Ehhez pedig olyan egyedülálló technikákat használunk, amelyek megerősítenek, önbizalmat adnak és amelyeket a mindennapok során is tudsz majd alkalmazni!

A tréningnap végére minden résztvevő saját magára kidolgozott tervvel és használható eszköztárral térhet haza.


A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges a +36-20/331-44-61, vagy a +36-70/215-64-47 telefonszámon, vagy a furcsa.hu@gmail.com címen.

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2021Szeptember
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.