A 21. századi nő Csajos esték - A 21. századi nő - interaktív előadás

dd

21. századi nő


A 21. századi nő rengeteg kihívással találkozik. Nő létére kell megfelelnie egy még mindig férfias társadalomban. Ebben a harcban sokszor elveszítjük az igazi célokat a szemünk elől. Mert nem férfiak akarunk lenni, hanem megbecsült nők. Ehhez viszont először önmagunkat kell tisztelnünk.

Néha úgy érezzük, sehogysem jó.

Ha az anyaságot választjuk, nem tudunk őszintén örülni az otthonlétnek. Nem tudunk benne kiteljesedni, mert mindig hiányzik valami. Valami, ami ráadásul lelkiismeretfurdalást okoz. Jönnek az önostorozó gondolatok: De hát erre vágytam. Végre anya vagyok, és most mégsem vagyok boldog? Miért nem elégít ki az itthonlét? 

Talán mert a társadalom szemében, a nő ebben az időszakban sokadrangú polgár, és ez állandó belső elégedetlenséget szül az anyákban?

Ha az anyaságot és a karriert választjuk, állandóan egyensúlyozunk a munka és a magánélet között. Közben pedig elveszítjük a „harmadik lábunkat”, épp azokat a tevékenységeket, amikből töltekezhetünk. Amik önmagukban okoznak örömet Nekünk, és nem a gyerekünknek, nem a párunknak. Ha sokat vagyunk otthon, joggal félünk, hogy elveszítjük a munkánkat, vagy nem tudunk majd az elvárásoknak megfelelően teljesíteni. Ha a munkahelyünkön vagyunk, akkor pedig bűntudatunk van az otthoni állapotok és a gyerekek miatt. Ez az állapot pedig állandó feszültséget és frusztrációt okoz.

Ha a karriert választjuk, még mindig harcolunk a férfiakkal az elismerés, az egyenlő bánásmód és anyagi elismerés érdekében. Ráadásul el kell viselnünk a társadalom rosszalló pillantásait és saját belső hangunk szemrehányásait az anyaság megtagadása miatt. 

A legtöbbször észre sem vesszük, hogy milyen erősen bofolyásolják viselkedésünket a társadalmi normák, a „szerepelvárások” és a hiedelmek. Ugyanis ezek, az eligazodási pontok biztosítása mellett komoly korlátokat is támasztanak velünk szemben. Ugyan napjainkban már jóval nagyobb szabadságot élhetünk meg, mint a történelem során bármikor, a bennünket tudat alatt korlátozó hiedelmeink a mai napig erősen befolyásolják tetteinket és azt amit a világról gondolunk.

Tisztában vagyunk-e azzal, hogy mi befolyásolja a nőiességről alkotott elképzeléseinket? Milyen külső és belső elvárások mentén alakítjuk családi életünket? Mit is gondolunk mi nők magunkról, a férfiakról, a család szerepéről és annak átalakulásáról? Milyen egy hosszú távon működő párkapcsolat, vagy hogyan lehet elégedetten egyedül élni?

A világban egyetlen dolog állandó. Ez pedig a változás. Változnak a nők, a férfiak, a gyerekek, a családok. Változnak az ideálok, a vágyak az elvárások. Sikeressé pedig az válik, aki képes az alkalmazkodásra.

A kérdés az, hogy hogyan tudunk boldogok lenni úgy, hogy közben teljesítjük a felénk irányuló, sokszor ellentétes elvárásokat? Egyáltalán lehetséges ez?

A csajos esték soron következő előadásán ezekről, és a témához kapcsolódó, a résztvevők által felvetett kérdésekről beszélgetünk.

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2021Szeptember
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.