Beilleszkedés Új környezetbe való beilleszkedés / külföldre költözés

beilleszkedés

Egy új környezetbe való beilleszkedés olyan feladatokat ró az emberre, amikkel a hétköznapok során nem, vagy csak kis mértékben találkozik. Főleg, ha ez az új környezet messze a szeretteinktől, egy idegen országban van. A coaching segítségével könnyebben túltehetjük magunkat azokat a traumákon amiket ez a helyzet okoz, megtalálhatjuk az új élet szépségeit, megfelelően tudjuk kezelni a kezdeti lelkesedés utáni mélypontokat, és sokkal élménytelibbé, élvezetesebbé tehetjük életünk új szakaszát.

Ha hosszabb külföldi vagy más városban való tartózkodását, esetleg végleges kiköltözését a lehető legjobb módon szeretné kihasználni; ha váratlanul új munkahelyre, új családba, új közösségbe került és a váltást nehezen éli meg, ha kulturális beilleszkedési problémákkal küszködik mindenképpen segítséget jelenthet egy coach-al való együttműködés.

Egy költözés óriási stresszel járhat - új otthon kialakítás, gyerekek beiskolázása, orvosok felkutatása, külföldi tartózkodás esetén munkavállaási engedély, autó regisztráció, bankszámlanyitás …stb. -. Először szinte ijesztő a sok feladat, de ezek egy idő után szépen lassan megoldódnak. Amikor lecseng ez az ügyintézéssel, utánajárásokkal teli „zűrös” időszak, és nyugodtan hátradőlhetnénk új fotelunkban, jönnek azok a gondolatok, érzések, amikkel addig nem is számoltunk. Az új helyzet hatással van a munkahelyi teljesítményükre, a családi életünkre. Körülöttünk más kultúrából származó emberek élnek, a megszokottól eltérő hozzáállással és stílussal. Nincsenek mellettünk a barátaink, szomszédaink, társadalmi életünk szinte teljesen megszűnt. Változtatni kell életstílusunkon, és ha családdal költöztünk, ez igaz annak összes tagjára. Számtalan apró tényező jelenik meg az életünkben ami belső konfliktusokat, lelki problémákat okozhat.

Bármilyen új helyzetben is legyünk, bármilyen módon is változtak meg az életkörülményeink, új kereteket, új szabályokat kell kialakítanunk. Egy nagy változás az életünk minden apró területére hatással van. Újra kell értelmeznünk kapcsolatainkat, új szokásokat kell bevezetnünk. 

Coaching folyamatunk során abban segítünk a hozzánk fordulóknak, hogy mind a munkahelyi, mind a magánéletükben minél gyorsabban tudjanak alkalmazkodni az új kihívásokhoz, a megváltozott körülményekhez, a vállalati és hétköznapi kultúrákhoz és ezzel új életüket hosszú távon hasznosabbá, élvezetesebbé, értékesebbé és nyugodtabbá tudják tenni.

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2021Szeptember
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.