Coaching ... együtt az úton.

Personal-life-coaching

A life vagy personal coaching célja, hogy segítse az ügyfelet abban, hogy megtervezze a jövőjét (nem pedig az, hogy túllendüljön a múltján).


corporate-business-executive-coaching


Célja, hogy a szervezet tulajdonosait, illetve vezetőit és alkalmazottait abban támogassa, hogy a napi feladatokon túl lássák a „nagy képet”, fejlesszék beosztottaikat és saját magukat, magasabb szintű szolgáltatást nyújtsanak ügyfeleiknek, és mindenekelőtt, egyensúlyt tudjanak teremteni a magánélet és a munkájuk, munkahelyük között. 


A coaching abban segíti az egyént/csoportot, hogy képes legyen önmagából a maximumot kihozni. Abban segít, hogy hogyan ismerje fel és küzdje le gyengeségeit, hogyan találja meg és fejlessze erősségeit, azaz, hogyan növelje hatékonyságát.A coaching elmélet alapjait Tim Gallwey osztotta meg a nagyközönséggel az 1970-es években. Az első időszakban az elmélet elsősorban a sportban terjedt el, majd később az üzleti életben is elkezdték alkalmazni.

A coach sosem erőlteti a saját gondolatait az ügyfelére. Nem ad tanácsot, sem kész megoldásokat. 

A Coach cél az, hogy közös munkával, a coachee (ügyfél) ritmusában, együttesen találják meg az ügyfél útját. A coach értő figyelemmel hallgatja az ügyfelet, kérdéseket tesz fel, összegez, és így hozza ki a válaszokat a coachee-ból.  A coaching ülések során, a célon való dolgozás közben pozitív „mellékhatások” jelennek meg a coachee életében. Fejlődik a személyisége, kedvező irányba alakulnak társas, családi kapcsolatai, jobban kezd teljesíteni az élete különböző területein, növekszik az önbizalma, az önbecsülése ezáltal pedig javul a saját magáról alkotott képe. Bizonyos esetekben akár teljesen új mederbe terelheti saját életét.

 Coaching ülés

Coach

 Coachee

Milyen módszereket használnak a coaching folyamatok során?

A coaching számos alapelve a pszichológiából, különösen a sportpszichológiából ered. Néhány az általunk használt módszerek közül:

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2017Október
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.