Coaching ... együtt az úton.

Personal-life-coaching

A life vagy personal coaching célja, hogy segítse az ügyfelet abban, hogy megtervezze a jövőjét (nem pedig az, hogy túllendüljön a múltján).


corporate-business-executive-coaching


Célja, hogy a szervezet tulajdonosait, illetve vezetőit és alkalmazottait abban támogassa, hogy a napi feladatokon túl lássák a „nagy képet”, fejlesszék beosztottaikat és saját magukat, magasabb szintű szolgáltatást nyújtsanak ügyfeleiknek, és mindenekelőtt, egyensúlyt tudjanak teremteni a magánélet és a munkájuk, munkahelyük között. 


A coaching abban segíti az egyént/csoportot, hogy képes legyen önmagából a maximumot kihozni. Abban segít, hogy hogyan ismerje fel és küzdje le gyengeségeit, hogyan találja meg és fejlessze erősségeit, azaz, hogyan növelje hatékonyságát.A coaching elmélet alapjait Tim Gallwey osztotta meg a nagyközönséggel az 1970-es években. Az első időszakban az elmélet elsősorban a sportban terjedt el, majd később az üzleti életben is elkezdték alkalmazni.

A coach sosem erőlteti a saját gondolatait az ügyfelére. Nem ad tanácsot, sem kész megoldásokat. 

A Coach cél az, hogy közös munkával, a coachee (ügyfél) ritmusában, együttesen találják meg az ügyfél útját. A coach értő figyelemmel hallgatja az ügyfelet, kérdéseket tesz fel, összegez, és így hozza ki a válaszokat a coachee-ból.  A coaching ülések során, a célon való dolgozás közben pozitív „mellékhatások” jelennek meg a coachee életében. Fejlődik a személyisége, kedvező irányba alakulnak társas, családi kapcsolatai, jobban kezd teljesíteni az élete különböző területein, növekszik az önbizalma, az önbecsülése ezáltal pedig javul a saját magáról alkotott képe. Bizonyos esetekben akár teljesen új mederbe terelheti saját életét.

 Coaching ülés

Coach

 Coachee

Milyen módszereket használnak a coaching folyamatok során?

A coaching számos alapelve a pszichológiából, különösen a sportpszichológiából ered. Néhány az általunk használt módszerek közül:

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2021Szeptember
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.