Corporate (Business) Coaching ... fejlődés a vállalkozás életében!

Corporate (Business) Coaching

A corporate (business) coaching nem egy szakmai tanácsadás, hanem egy úgynevezett segítség az önsegítésben. A corporate coaching esetén a megbízó a gazdasági/nonprofit piaci szereplő. A fejlesztői munka során a megbízó érdekeit képviseli a coach.

A corporate (business) coaching alapfeltételei:

  •     egy vagy több főből álló vezetői csoport;
  •     a vezető(k) részéről elköteleződés a változás irányába (szervezeti és egyéni szinten is);
  •     a vezető(k) hajlandósága a tanulásra és a tanultak gyakorlatba ültetésére;
  •     "vezetői türelem” (időt hagyni a folyamatra önmaguk és a szervezet részére is, kerülendő a nyomás, a kényszer illetve a hirtelen változtatás);

A corporate (business) coachingban az egész szervezettel köt szerződést a coach. Az ülések történhetnek szervezeti (Teamcoaching) , csoport (Csoport coaching), vagy egyéni szinten.

Fajtái:

  • Egyszemélyes vállalatfejlesztés (azoknál a szervezeteknél, ahol csak egy cégvezető van, és a vezető nem tudja a saját fejlődését függetleníteni a szervezet fejlődésétől, az egyéni coachinggal párhuzamosan figyelemmel kísérik a szervezet változásait is)
  • Stratégiai vagy kulturális corporate (business) coaching (a coaching a vezetői team jövőre irányuló szervezetalakító munkájára irányul, mely során a csoporton belüli együttműködést, a viselkedési és az értékekkel kapcsolatos kérdéseket vizsgálják)
  • Csúcsvezetői csapatfejlesztés (a coaching a vezetői teamek közötti együttműködések javításáról, kapcsolatok, viszonyok újratárgyalásáról, a problémák, közös ügyek megbeszéléséről szól)
  • Vezetői coaching (leadership coaching)
  • Felső vezetői coaching (executive coaching)

Néhány fejlesztési terület a teljesség igénye nélkül:

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2021Szeptember
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.