Corporate (Business) Coaching ... fejlődés a vállalkozás életében!

Corporate (Business) Coaching

A corporate (business) coaching nem egy szakmai tanácsadás, hanem egy úgynevezett segítség az önsegítésben. A corporate coaching esetén a megbízó a gazdasági/nonprofit piaci szereplő. A fejlesztői munka során a megbízó érdekeit képviseli a coach.

A corporate (business) coaching alapfeltételei:

  •     egy vagy több főből álló vezetői csoport;
  •     a vezető(k) részéről elköteleződés a változás irányába (szervezeti és egyéni szinten is);
  •     a vezető(k) hajlandósága a tanulásra és a tanultak gyakorlatba ültetésére;
  •     "vezetői türelem” (időt hagyni a folyamatra önmaguk és a szervezet részére is, kerülendő a nyomás, a kényszer illetve a hirtelen változtatás);

A corporate (business) coachingban az egész szervezettel köt szerződést a coach. Az ülések történhetnek szervezeti (Teamcoaching) , csoport (Csoport coaching), vagy egyéni szinten.

Fajtái:

  • Egyszemélyes vállalatfejlesztés (azoknál a szervezeteknél, ahol csak egy cégvezető van, és a vezető nem tudja a saját fejlődését függetleníteni a szervezet fejlődésétől, az egyéni coachinggal párhuzamosan figyelemmel kísérik a szervezet változásait is)
  • Stratégiai vagy kulturális corporate (business) coaching (a coaching a vezetői team jövőre irányuló szervezetalakító munkájára irányul, mely során a csoporton belüli együttműködést, a viselkedési és az értékekkel kapcsolatos kérdéseket vizsgálják)
  • Csúcsvezetői csapatfejlesztés (a coaching a vezetői teamek közötti együttműködések javításáról, kapcsolatok, viszonyok újratárgyalásáról, a problémák, közös ügyek megbeszéléséről szól)
  • Vezetői coaching (leadership coaching)
  • Felső vezetői coaching (executive coaching)

Néhány fejlesztési terület a teljesség igénye nélkül:

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2017Október
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.