Csoport coaching A közösség erejével...

csoport

A csoport coaching résztvevői hasonló élethelyzetben lévő egyének, akik csoportban egyéni kérdésfeltevéseiket akarják jobban megérteni és azokra megoldást találni. Mindezt a coaching módszertanával teszik, ahol nemcsak a coach kérdez, tükröz, támogat, konfrontál, hanem hasonlóképpen a csoport valamennyi tagja. A coach irányítja a csoport coaching ülést, hogy az minél célorientáltabb lehessen. Ebben a formában egyéni fejlesztés történik csoportban, ahol a csoport szinergikus hatása érvényesül.

A csoport coaching ötvözi az egyéni, személyes fejlesztést a csoportban rejlő tudás és tapasztalat feltárásával. Valós helyzeteket feldolgozásával történik a közös tanulás. Résztvevői megtapasztalhatják, hogy bár különféle területekről érkeztek mégis hasonló vezetési/élethelyzeti problémákba ütköznek.

A csoport coaching megoldást jelenthet piacváltozás, tulajdonosváltás és minden szervezeti változás esetében is. 

Hatékonyságát annak köszönheti, hogy a résztvevők tanulhatnak egymástól és a coachtól is. A csoporthoz tartozása érzése, mások gondolkodásának, nézőpontjának megismerése erőt adhat az akadályok leküzdéséhez. Az irányított, többiektől kapott visszajelzések fejlesztik az egyén önismeretét, a másokra tett hatásuk megértését és kezelését, így pedig sokkal tudatosabban tudnak majd jelen lenni saját munkájukban vagy magánéletükben.

Corporate csoport coaching szervezeteknek: a szervezet különböző részlegeiben dolgozó alkalmazottak alkotják a csoportot, egyéni szakmai vagy szervezeti cél elérésének érdekében. Mivel a csoporttagok nem együtt dolgoznak, alig vagy egyáltalán nem ismerik egymást, nincs közöttük ellentét, vagy szoros kapcsolat, szabadabban tudják kifejezni gondolataikat, érzéseiket. A tapasztalatok megosztásából mindenki tanul, és ez növeli a hatékonyságot. Vállalati csoport coaching témák lehetnek: tárgyalástechnika, időgazdálkodás, egy-egy ismeretanyag elsajátításának megkönnyítése, munka-magánélet egyensúly megteremtése.

Executive csoport coaching vezetőknek: a résztvevők különböző cégek vezető beosztású képviselői. Egyéni kérdéseikre keresik a válaszokat, az azzal kapcsolatos nézőpontokra, visszajelzésekre kíváncsiak. A coach ebben az esetben irányítottan kérdez, támogat, adott esetben konfrontál, de a csoport együttműködése, nézet-, vélemény- és tapasztalat különbsége az, ami igazán előremozdítja az üléseken megjelenő témákat.

Personal csoport coaching: magánszemélyek részére, akik magánéleti, szakmai vagy munkahelyi céljaik elérésének érdekében szeretnének több nézőponttal megismerkedni és hasonló helyzetű, de más körülményekkel rendelkező emberek visszajelzései által fejlődni. A personal csoport coaching során a nézőpontkülönbségek, a másik fél megélései, tapasztalatai a saját helyzetünk átgondolására kényszerítenek.

Personal csoport coaching témák: 

- alkohol- és drogproblémák, 

- fogyás, testképzavar, 

- személyes márka fejlesztése, 

- álláskeresés hatékony módszerei, 

- frissen kinevezett vezetők támogatása az első 3 hónapban, 

- elvált szülők gyerekneveléssel kapcsolatos problémáinak megoldása, 

- kapcsolatépítési tanácsadás egyedülállóknak, 

- konfliktusok a házasságban, 

- szülő-gyerek kapcsolat, 

- együttműködő kommunikáció …stb.

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2021Szeptember
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.