Csoport coaching A közösség erejével...

csoport

A csoport coaching résztvevői hasonló élethelyzetben lévő egyének, akik csoportban egyéni kérdésfeltevéseiket akarják jobban megérteni és azokra megoldást találni. Mindezt a coaching módszertanával teszik, ahol nemcsak a coach kérdez, tükröz, támogat, konfrontál, hanem hasonlóképpen a csoport valamennyi tagja. A coach irányítja a csoport coaching ülést, hogy az minél célorientáltabb lehessen. Ebben a formában egyéni fejlesztés történik csoportban, ahol a csoport szinergikus hatása érvényesül.

A csoport coaching ötvözi az egyéni, személyes fejlesztést a csoportban rejlő tudás és tapasztalat feltárásával. Valós helyzeteket feldolgozásával történik a közös tanulás. Résztvevői megtapasztalhatják, hogy bár különféle területekről érkeztek mégis hasonló vezetési/élethelyzeti problémákba ütköznek.

A csoport coaching megoldást jelenthet piacváltozás, tulajdonosváltás és minden szervezeti változás esetében is. 

Hatékonyságát annak köszönheti, hogy a résztvevők tanulhatnak egymástól és a coachtól is. A csoporthoz tartozása érzése, mások gondolkodásának, nézőpontjának megismerése erőt adhat az akadályok leküzdéséhez. Az irányított, többiektől kapott visszajelzések fejlesztik az egyén önismeretét, a másokra tett hatásuk megértését és kezelését, így pedig sokkal tudatosabban tudnak majd jelen lenni saját munkájukban vagy magánéletükben.

Corporate csoport coaching szervezeteknek: a szervezet különböző részlegeiben dolgozó alkalmazottak alkotják a csoportot, egyéni szakmai vagy szervezeti cél elérésének érdekében. Mivel a csoporttagok nem együtt dolgoznak, alig vagy egyáltalán nem ismerik egymást, nincs közöttük ellentét, vagy szoros kapcsolat, szabadabban tudják kifejezni gondolataikat, érzéseiket. A tapasztalatok megosztásából mindenki tanul, és ez növeli a hatékonyságot. Vállalati csoport coaching témák lehetnek: tárgyalástechnika, időgazdálkodás, egy-egy ismeretanyag elsajátításának megkönnyítése, munka-magánélet egyensúly megteremtése.

Executive csoport coaching vezetőknek: a résztvevők különböző cégek vezető beosztású képviselői. Egyéni kérdéseikre keresik a válaszokat, az azzal kapcsolatos nézőpontokra, visszajelzésekre kíváncsiak. A coach ebben az esetben irányítottan kérdez, támogat, adott esetben konfrontál, de a csoport együttműködése, nézet-, vélemény- és tapasztalat különbsége az, ami igazán előremozdítja az üléseken megjelenő témákat.

Personal csoport coaching: magánszemélyek részére, akik magánéleti, szakmai vagy munkahelyi céljaik elérésének érdekében szeretnének több nézőponttal megismerkedni és hasonló helyzetű, de más körülményekkel rendelkező emberek visszajelzései által fejlődni. A personal csoport coaching során a nézőpontkülönbségek, a másik fél megélései, tapasztalatai a saját helyzetünk átgondolására kényszerítenek.

Personal csoport coaching témák: 

- alkohol- és drogproblémák, 

- fogyás, testképzavar, 

- személyes márka fejlesztése, 

- álláskeresés hatékony módszerei, 

- frissen kinevezett vezetők támogatása az első 3 hónapban, 

- elvált szülők gyerekneveléssel kapcsolatos problémáinak megoldása, 

- kapcsolatépítési tanácsadás egyedülállóknak, 

- konfliktusok a házasságban, 

- szülő-gyerek kapcsolat, 

- együttműködő kommunikáció …stb.

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2017Október
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.