Egyensúlyban (munka + magánélet + …x….) Csajos esték - Egyensúlyban - interaktív előadás

Egyensúlyban


Életünk során rengeteg szerepnek kell megfelelnünk. Nők/férfiak, gyermekek, szülők, munkaerők, tanulók vagyunk mindannyian. Ha nem találjuk meg a számunkra megfelelő egyensúlyt, feszültek, idegesek, figyelmetlenek leszünk és egyik helyzetben sem tudunk maximálisan teljesíteni. Emberi kapcsolataink romlani kezdenek, a barátok elmaradoznak, a párkapcsolat megromlik, a gyerekek pedig a mi mintáinkat tanulják meg. 

Az is rosszul eshet, ha partnerünk túl sok időt tölt munkával. Úgy érezhetjük, el vagyunk hanyagolva és az összes otthoni feladat ránk hárul, mialatt a párunk minden nap késő estig az irodában marad.

A munkavezérelt partnert meggyőzni arról, hogy több időt töltsön otthon, kemény feladat. Még ha sikerül is egy délutánra kicsábítani az irodából, a szabadidejében is 3 percenként fogja ellenőrzi az e-mailjeit, mert nem tud kikapcsolni.

De az is lehet, hogy pont mi vagyunk azok, akik sokat dolgozunk, és a partnerünk az, aki képtelen ezt megérteni.

Ez mindkét esetben feszültséget generál a családban/párkapcsolatban, de sokszor még a barátok között is. Egy idő után már nem magyarázkodunk senkinek, csak tesszük a dolgunk , igaz sokkal kevesebb örömmel.

Ha ezt a folyamatot nem állítjuk meg, ha nem tudunk nézőpontot váltani, ha nem tudjuk senkivel megbeszélni, ha magunkba fojtjuk, azt az egészségünk sínyli meg.

A munkánk és a magánéletünk mindig is hatással lesz egymásra. De vajon van-e még olyan terület, ami elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy kiegyensúlyozott életet élhessünk?

A csajos esték soron következő előadásán ezekről, és a témához kapcsolódó, a résztvevők által felvetett kérdésekről beszélgetünk.

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2021Szeptember
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.