Egyensúlyban (munka + magánélet + …x….) Csajos esték - Egyensúlyban - interaktív előadás

Egyensúlyban


Életünk során rengeteg szerepnek kell megfelelnünk. Nők/férfiak, gyermekek, szülők, munkaerők, tanulók vagyunk mindannyian. Ha nem találjuk meg a számunkra megfelelő egyensúlyt, feszültek, idegesek, figyelmetlenek leszünk és egyik helyzetben sem tudunk maximálisan teljesíteni. Emberi kapcsolataink romlani kezdenek, a barátok elmaradoznak, a párkapcsolat megromlik, a gyerekek pedig a mi mintáinkat tanulják meg. 

Az is rosszul eshet, ha partnerünk túl sok időt tölt munkával. Úgy érezhetjük, el vagyunk hanyagolva és az összes otthoni feladat ránk hárul, mialatt a párunk minden nap késő estig az irodában marad.

A munkavezérelt partnert meggyőzni arról, hogy több időt töltsön otthon, kemény feladat. Még ha sikerül is egy délutánra kicsábítani az irodából, a szabadidejében is 3 percenként fogja ellenőrzi az e-mailjeit, mert nem tud kikapcsolni.

De az is lehet, hogy pont mi vagyunk azok, akik sokat dolgozunk, és a partnerünk az, aki képtelen ezt megérteni.

Ez mindkét esetben feszültséget generál a családban/párkapcsolatban, de sokszor még a barátok között is. Egy idő után már nem magyarázkodunk senkinek, csak tesszük a dolgunk , igaz sokkal kevesebb örömmel.

Ha ezt a folyamatot nem állítjuk meg, ha nem tudunk nézőpontot váltani, ha nem tudjuk senkivel megbeszélni, ha magunkba fojtjuk, azt az egészségünk sínyli meg.

A munkánk és a magánéletünk mindig is hatással lesz egymásra. De vajon van-e még olyan terület, ami elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy kiegyensúlyozott életet élhessünk?

A csajos esték soron következő előadásán ezekről, és a témához kapcsolódó, a résztvevők által felvetett kérdésekről beszélgetünk.

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2017Október
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.