Elengedés és Megbocsátás TRANSZformáció Elengedés, megbocsátás, újrakezdés…

elengedés és megbocsátás

Előadások:

TelepülésCímDátum
--
----


Életünk kikerülhetetlen részét képezik a nehézségek, a konfliktusok, és a veszteségek. 

Nem csak egy hozzátartozó elvesztését élhetjük meg veszteségként, ugyanúgy veszteség egy munkahely, egy baráti kapcsolat, vagy egy párkapcsolat elvesztése is.

Minden fájdalom tanít valamit, bár e gondolat sajnos csöppet sincs segítségünkre abban, hogyan kezeljük az élet árnyoldalait. 

Mert veszteség hatására felerősödnek a negatív érzelmeink, megbántottnak,… dühösnek érezhetjük magunkat. 

A megbocsátás hiánya pedig „konzerválja” ezeket, a bennünk lévő érzéseket. De ez mivel is jár…?

A meg nem bocsátott sérelmek hatására szervezetünkben tartós stresszhelyzet alakul ki. Ennek a negatív stressznek hatására pedig megnő a szív- és érrendszeri problémák valószínűsége, magasabb lesz a kortizol nevű stresszhormon szintje, valamint kialakulhat alvászavar is. A szorongás hatásárára pedig akár depresszió is kialakulhat.

Mi nem megbocsátás?

  • a megbocsátás nem jelenti a sérelem igazolását,
  • a megbocsátás nem azt jelenti, hogy megpróbálunk továbblépni… és úgy tenni, mintha nem történt volna meg a sérelem,
  • a megbocsátás nem azt jelenti, hogy elfelejtjük a sérelmet,
  • és végül a megbocsátás nem jelent egyet azzal, hogy folytatjuk a kapcsolatot azzal a személlyel, aki sérelmet okozott nekünk.

Mi a megbocsátás? 

A megbocsátás és elengedés egy hosszú folyamat eredménye, amikor már képesek vagyunk elengedni a haragot, elengedni a veszteséget.

Elengedés és Megbocsátás TRANSZformációs előadásunkon végigvesszük a megbocsátás típusait és lépéseit, majd az érzelmi megbocsátás érdekében mozgósítjuk a bennünk rejlő és a tudat alatt megbúvó erőforrásainkat.

A tréningnap végére minden résztvevő saját magára kidolgozott tervvel és használható eszköztárral térhet haza.


A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges a +36-20/331-44-61, vagy a +36-70/215-64-47 telefonszámon, vagy a furcsa.hu@gmail.com címen.

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2017Október
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.