Elengedés és Megbocsátás TRANSZformáció Elengedés, megbocsátás, újrakezdés…

elengedés és megbocsátás

Előadások:

TelepülésCímDátum
--
----


Életünk kikerülhetetlen részét képezik a nehézségek, a konfliktusok, és a veszteségek. 

Nem csak egy hozzátartozó elvesztését élhetjük meg veszteségként, ugyanúgy veszteség egy munkahely, egy baráti kapcsolat, vagy egy párkapcsolat elvesztése is.

Minden fájdalom tanít valamit, bár e gondolat sajnos csöppet sincs segítségünkre abban, hogyan kezeljük az élet árnyoldalait. 

Mert veszteség hatására felerősödnek a negatív érzelmeink, megbántottnak,… dühösnek érezhetjük magunkat. 

A megbocsátás hiánya pedig „konzerválja” ezeket, a bennünk lévő érzéseket. De ez mivel is jár…?

A meg nem bocsátott sérelmek hatására szervezetünkben tartós stresszhelyzet alakul ki. Ennek a negatív stressznek hatására pedig megnő a szív- és érrendszeri problémák valószínűsége, magasabb lesz a kortizol nevű stresszhormon szintje, valamint kialakulhat alvászavar is. A szorongás hatásárára pedig akár depresszió is kialakulhat.

Mi nem megbocsátás?

  • a megbocsátás nem jelenti a sérelem igazolását,
  • a megbocsátás nem azt jelenti, hogy megpróbálunk továbblépni… és úgy tenni, mintha nem történt volna meg a sérelem,
  • a megbocsátás nem azt jelenti, hogy elfelejtjük a sérelmet,
  • és végül a megbocsátás nem jelent egyet azzal, hogy folytatjuk a kapcsolatot azzal a személlyel, aki sérelmet okozott nekünk.

Mi a megbocsátás? 

A megbocsátás és elengedés egy hosszú folyamat eredménye, amikor már képesek vagyunk elengedni a haragot, elengedni a veszteséget.

Elengedés és Megbocsátás TRANSZformációs előadásunkon végigvesszük a megbocsátás típusait és lépéseit, majd az érzelmi megbocsátás érdekében mozgósítjuk a bennünk rejlő és a tudat alatt megbúvó erőforrásainkat.

A tréningnap végére minden résztvevő saját magára kidolgozott tervvel és használható eszköztárral térhet haza.


A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges a +36-20/331-44-61, vagy a +36-70/215-64-47 telefonszámon, vagy a furcsa.hu@gmail.com címen.

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2021Szeptember
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.