Életvezetés A változás benned van...

életvezetés

Minden belőlünk indul, minden bennünk van.

Mindannyiunkat foglalkoztatnak olyan kérdések, mint:

- Mi a feladatom az életben?
- Hogyan léphetnék előre?
- Mitől leszek boldog?
- Hogyan élhetek tartósan harmonikus párkapcsolatban?
- Hogyan lelhetném örömömet a munkámban?
- Hogyan kezelhetem a konfliktusaimat?
- Miért vagyok beteg?
- Milyen akadályokat görgetek én magam elé, miért és hogyan tudom ezeket átlépni?
- Hogyan tudnám jobbá tenni a hétköznapjaimat?

A saját felismerések, a tapasztalatok megértése segít más nézőpontba helyezni egy-egy adott helyzetet. Ha képesek vagyunk kívülről, valahonnan máshonnan (más megközelítésből, más helyzetből) rátekinteni egy problémára, az segít az első lépés megtételében, át tud lendíteni az akadályokon és hosszú távú sikert eredményezhet.

Minden ami életünk során történt, amit átéltünk kellett ahhoz, hogy ma ott legyünk ahol és, azzá váljunk akik vagyunk. Problémáink, kríziseink, beidegződéseink, betegségeink, negatív társas kapcsolataink mind mind felhívják a figyelmünket arra, hogy valamin változtatni kell. Ezeket a dolgokat tekinthetjük átoknak, és kizárhatjuk őket az életünkből, de kezelhetjük őket lehetőségként is, olyan tanításnak, esélynek, amik segítik a fejlődésünket.

Egy mély krízisből felállva sokkal erősebbek leszünk, tisztábban látjuk az utat ami előttünk áll. De vajon lehetséges-e, hogy ezek a problémás helyzetek kevéssé viseljenek meg bennünket? Hogy gyorsabban tudjunk felállni? Hogy rövidebb idő alatt tudjunk szembenézni tetteink következményeivel?

Amikor felismerjük a helyzetet amiben benne vagyunk, megismerjük jelenlegi tudatállapotunkat, tisztába kerülünk személyiségünkkel, mintáinkkal, felfedezzük tudati korlátjainkat, érzelmi automatikus programjainkat, akkor esélyt kapunk a változásra. Azért csak esélyt, mert tenni is kell érte. Dolgozni és gyakorolni a mindennapokban; hétköznapi szituációkban. Átírni a mintákat, új szokásokat bevezetni, megtanulni egy egész más hozzáállást, gondolkodást. A kemény munkának azonban megérik a gyümölcse.

Igen, lehetséges máshogy élni. Hogy az jobb lesz-e mint a mostani? Mit jelent, ki határozza meg, hogy mi a jó és mi a rossz? Ha nekünk, az egyénnek jobb, ha mi jobban érezzük magunkat a bőrünkben, ha nyugodtabbak vagyunk, ha harmóniában tudunk élni önmagunkkal, ha elfogadóbbakká válunk, ha tudunk rendszerben gondolkodni, akkor környezetünket is másképp látjuk, és a kapcsolataink is megváltoznak.

Az életvezetés ilyen forma megközelítéséhez a kvantumpszichológián keresztül juthatunk el
Az emberi tudat és a tudatosság kérdésének teljesen új nézőpontból való vizsgálata hozta létre ezt az integrált tudományt. A kvantumpszichológia szerint az embert két dimenzióban kell vizsgálni.
Lényünk egyik része az időbe születik és abban múlik el. Ez az elme, ami több részből áll (test, személyiség -ego-, és minden hozzá kapcsolódó mentális jelenség, mint gondolatok, eszmék, elképzelések …stb.), érzelmi energiajelenségek). Az elmében van egy mag, az úgy nevezett „én”, amely az első érzet, ami megszületik. Ezen keresztül jön létre minden más, ami a világban nyilvánul meg. Sokszor halljuk mostanában, hogy a boldogság kulcsa az, ha megszabadulunk az egónktól. Pedig az ego nem más, mint a személyiség, amit az elme hoz létre azért, hogy azt a végtelen információmintát, ami az Univerzumot alkotja, értelmezhető rendbe formálja. Persze az, amikor valaki csak az ego örömeinek él, szintén nem hozza el a kívánt boldogságot.
Másik részünk az, ami az időn túl létezik. Tudatunk köti össze az időben és az időtlenben létező dimenziókat. Itt születik a béke, nyugalom, boldogság és kreativitás.
Mindkét részünknek megvannak a maga törvényszerűségei, sajátosságai. Akkor érezzük magunkat igazán harmóniában, amikor ezek egyensúlyba kerülnek. Azaz az ego-t nem eldobni kell (nem is lehetne), hanem meg kell tanulni kezelni. Ha képesek vagyunk irányítani, akkor igen hasznos „szerszámmá” válik a Tudat kezében.
A kvantumpszichológia szerint megfelelő módszerekkel, tudatosan végzett gyakorlással bárki képes változtatni helyzetén.

Az életvezetés kvantumpszichológiai megközelítése az egységre törekszik. A nyugati és keleti filozófiák figyelembevételével, hagyományos és alternatív módszerek alkalmazásával egyszerre veszi számításba a testet és a lelket.
Olyan módszerekkel dolgozunk, amik minden nap, átlagos élethelyzetekben gyakorolva fejtik ki hatásukat. A hétköznapokat szeretnénk jobbá/elviselhetőbbé/kellemesebbé stb. tenni az egyén számára.

„ Senki és semmi nem gyógyítható meg kívülről. Mindenki saját magát betegíti meg és saját magát gyógyíthatja meg. Minden „gyógyító” csupán segítséget adhat ehhez. A társadalom (jogszabályok útján) az orvosokat, pszichológusokat és részben a természetgyógyászokat ismeri el gyógyítóként. Ez abból adódik, hogy a társadalom többsége testtudatban él. Ezt mint valóságot nem érdemes megkérdőjelezni. Egy spirituális útkereső azonban a Tudat felé indul, és minél közelebb ér céljához, annál tisztábban látja, hogy nincs betegség és nincs gyógyító, csak a Tudat játéka az egész. Ennél fogva a Tudat (Lélek, Isten) az egyedüli gyógyító, és az Önmagát felismerő ember gyógyul saját Önvalójához való közeledése által. Minden külső személy csak segítő, eszköz lehet e folyamatban.” Dr. Hoffmann Gergely

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2021Szeptember
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.