ELSŐ 90 NAP (új vezetők, új munkatársak, visszatérő kismamák integrációja)

első 90 nap

Egy új munkahelyen új kihívásokkal kell szembenéznünk. A napi feladatokon túl, meg kell ismernünk a szervezet pontos működését, az embereket, mikor mivel, kihez fordulhatunk. Vezetőként, középvezetőként egy olyan munkatársakért vagyunk felelősek, olyan embereket kell irányítanunk, akikről semmit sem tudunk. Meg kell küzdenünk az előd hagyatékával, el kell fogadtatnunk magunkat új pozíciónkban. Visszatérő kismamaként újra vissza kell rázódnunk a munka világába, meg kell ismerkednünk az otthonlétünk alatt bekövetkezett változásokkal. Mindemellett nem árt, ha főnökünket le tudjuk nyűgözni, hiszen a benne kialakuló kép, hosszú távon meghatározza majd kapcsolatunkat.

A frissen kinevezett vezetők, az új vagy visszatérő munkatársak több mint fele nem teljesíti a vele szemben támasztott követelményeket. A fentieket végiggondolva, ez nem is meglepő adat. Hiszen nem a szaktudásukkal van a probléma, csupán nem szoktak hozzá még az új helyzethez és az e miatt rájuk nehezedő nyomás negatívan is hathat teljesítményükre. Egy cégvezetőt vagy tulajdonost azonban ezek a problémák nem érdeklik. Nekik egy megfelelően működő munkaerőre van szükségük. A beilleszkedésre, az új információk feldolgozására tehát nincsenek hónapjaink, csupán pár napunk. Vajon képesek vagyunk magunkból a maximumot kihozni ilyen rövid idő alatt? Ha őszintén válaszolunk erre a kérdésre, már megtettük az első lépést. A második pedig az, hogy segítséget kérünk.

Egy megfelelően felkészült coach többek között segít :

- az időgazdálkodásban; 

- a szervezet folyamatainak, stratégiájának megértésében;

- a tanulási folyamat felgyorsításában; 

- a munka és magánélet egyensúlyának megtartásában; 

- a stresszkezelésben; 

- a megfelelő kommunikáció alkalmazásában; 

- személyes stílusunk kialakításában; 

- a csapatunk felépítésében, 

- működési problémáinak megtalálásában; 

- a priorítások felállításában.

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2021Szeptember
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.