Hétköznapi hazugságok Csajos esték - Hétköznapi hazugságok - interaktív előadás

Hétköznapi hazugságok


Egy gyermek számára a hazugság mindig annál nagyobb, minél nagyobb mértékben tér el a valóságtól. Sőt! Számára minden hazugság, ami nem igaz.

Felnőttként viszont már az árnyalatait is meg tudjuk különböztetni. Tisztában vagyunk vele, hogy mi a hazugság, a féligazság, a füllentés, az elhallgatás, a blöff, a lódítás, a ferdítés, a megtévesztés, a csúsztatás, a manipuláció, a zsarolás, a titok.

Abban talán mindannyian egyetértünk, hogy arra haragszunk leginkább, aki szánt szándékkal, előre megfontoltan és átgondoltan akar meggyőzni bennünket valami olyanról, ami messze áll a valóságtól.

De kinek milyen a valósága? Miből áll össze? Kinek hol vannak a határai, és ezek hogyan alakultak ki?

Hiszen egy-egy tényt több nézőpontból lehet nézni, és nem mindig egyértelmű, hogy a pohár félig üres, vagy félig tele van.

Mindannyiunknak vannak titkai. A titok nem más, mint az egyén függetlensége. Ami csak és kizárólag az övé. Amikor egy-egy titkot nem tudunk magunkban tartani, akkor vajon tényleg a másiknak akarunk jót? Vagy csak mi magunk nem bírjuk elviselni az igazságot, és annak terheit? 

Talán pont az igazság fájdalma az, ami arra kényszerít minket, hogy saját magunknak is hazudjunk? Kínos szembenézni a tetteinkkel úgy, hogy tudjuk miénk a felelősség? Talán akkor vállalnunk kellene a következményeket is?

Hazugságaink ördögi körbe taszítanak minket. Félelemből hazudunk. Azt gondoljuk így elfuthatunk, elmenekülhetünk. De végül csak egyre mélyebbre jutunk, és egy idő után segítség nélkül nem tudunk kimászni a gödörből. 

A hazugságok tengernyi változatával játszmázzuk végig az életünket. És közben nem értjük, hogy miért nem vagyunk boldogok. Hát azért, mert a játszmának sosincs győztese. 

A csajos este témája adott, a megoldáshoz pedig több út is vezethet, személyiségtől, élethelyzettől és akaraterőtől függően.

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2021Szeptember
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.