Időmenedzsment Amikor az idő kevés...

Időmenedzsment

Manapság sokszor már nem elég az az elhatározás, hogy gazdálkodni fog az idejével. Szükségessé vált egy olyan rendszer, amely a tömeges igényeknek megfelelően, olyan módon segíti az idő beosztását, hogy az valóban megkönnyíti a hétköznapokat. Teljesen más perspektívába helyezve a folyamatot és célokat, olyan eredményeket érhet, amelyekkel garantáltan jobbnak érzi az életét.

Mindenki számára elérhetővé válik az idő megfelelő struktúrálása, amennyiben saját erejüket és elhatározásukat összekapcsolják az erre felkészült coach szakmai tudásával és módszertanával.

A coach egyénre szabottan, az ügyféllel együtt dolgozza ki az élet minden terültére kiterjedő tervet. A coaching ülések célja az, hogy az együtt kidolgozott tervek ne csak végrehajtásra kerüljenek, hanem szokássá válva könnyítsék meg a mindennapokat.

Az időmenedzsment célja:

• annak a bizonyosságnak a visszanyerése, hogy minden szempontból Ön ellenőrzi az életét;

• eredményorientált módszer, azonnali haszonnal;

• a megfelelően kidolgozott napi tervek időt szabadítanak fel és garantálják a megfelelő teljesítményt;

• nagy mértékben növekszik a hatékonysága;

• céltudatossá teszi, és a terv végrehajtásával napi sikerélményt kap;

• olyan életterv kidolgozása, mely egyensúlyt teremt az Ön számára fontos területek között, s a jövőre nézve előrehaladást eredményez;

• minden ötletből képes valóságot teremteni;

• tanulni a múltból, és örömmel haladni előre az úton.

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2021Szeptember
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.