Mind HACK ... az elme hekkelése

minds hack

Ahogyan egy számítógépen futó szoftver, ugyanúgy hekkelhető az elme is. Nem kell hozzá más, mint tudatos kontroll a tudattalan felett, rengeteg gyakorlás és kitartás.

A mindennapjainkban számtalanszor elfordulnak olyan helyzetek, amikor ösztönösen cselekszünk, s a későbbiekben gondolkodunk csak el miért is tettük azt, amit tettük. Mire is gondolok itt? 

Például arra, hogy meleg van és megszomjaztunk a boltban. Ilyenkor sok esetben ösztönösen nyúlunk egy adott márka jéghideg italáért. Miért tesszük ezt? Mert valahol... ott hátul a tudattalanunk legmélyén bevillan egy  kép valami hűsítő italról, talán még a szisszenést és a buborékok hangját is halljuk és ez párosul egy kellemes nyugalmmal, vagy éppen pezsdítő élménnyel az életünkben. Mindez pedig azért történhet meg, mert a reklámokat szakemberek készítették és Ők tudják, hogyan hekkelhetnek meg minket.

A marketing trendekben régóta divatos a hipnotikus nyelvhasználat, Magyarország legdinamikusabb Kkv marketing tanácsadójának külön kiadványa van "Hipnotikus Reklámszövegek", vagy éppen "100 + 7 valódi, hipnotikus  kampány címsor, amelyek  bizonyítottan eladnak" címmel.

Az emlékeinkben élő képek, hangok, ízek, illatok, de még a tapintás érzése is bármikor elhívható, és ezekhez bizony érzések társulnak, az érzések pedig befolyásolnak minket. Nem kell más hozzá, csak a jó helyen, a jó időben nyomja meg valaki/valami azt a bizonyos belső gombot, és máris tudattalanul cselekszik a tudatos énünk.

Ha pedig tovább tekintünk, rájöhetünk, hogy a belső és külső kommunikációinkkal, a gondolatokkal ugyanúgy hekkelhető az elme, mint egy számítógép a billentyűzet segítségével.

Ehhez pedig nem kell mást tenni, mint használni a HATALOM 5 szavát, vagy csak a rózsaszín elefántra kell gondolni. A szuggesztív kommunikációnk pedig ugyanúgy lehet pozitív, mint negatív, a döntés csak rajtunk áll!

A mindennapi életünkben pedig használhatjuk a relaxációt, a meditációt, az NLPt, vagy éppen az Ön- hipnózist arra, hogy a gondolatainkat irányítani tudjuk, mint ahogyan a nested loop (beágyazott hurok), vagy a lezáratlan gondolatok által mi magunk, vagy mások válhatnak irányítottá. A cold reading pedig „paranormális” képességeket biztosít a használójának.

Egy példa a hekkelésre:

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2021Szeptember
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.