Mind HACK ... az elme hekkelése

minds hack

Ahogyan egy számítógépen futó szoftver, ugyanúgy hekkelhető az elme is. Nem kell hozzá más, mint tudatos kontroll a tudattalan felett, rengeteg gyakorlás és kitartás.

A mindennapjainkban számtalanszor elfordulnak olyan helyzetek, amikor ösztönösen cselekszünk, s a későbbiekben gondolkodunk csak el miért is tettük azt, amit tettük. Mire is gondolok itt? 

Például arra, hogy meleg van és megszomjaztunk a boltban. Ilyenkor sok esetben ösztönösen nyúlunk egy adott márka jéghideg italáért. Miért tesszük ezt? Mert valahol... ott hátul a tudattalanunk legmélyén bevillan egy  kép valami hűsítő italról, talán még a szisszenést és a buborékok hangját is halljuk és ez párosul egy kellemes nyugalmmal, vagy éppen pezsdítő élménnyel az életünkben. Mindez pedig azért történhet meg, mert a reklámokat szakemberek készítették és Ők tudják, hogyan hekkelhetnek meg minket.

A marketing trendekben régóta divatos a hipnotikus nyelvhasználat, Magyarország legdinamikusabb Kkv marketing tanácsadójának külön kiadványa van "Hipnotikus Reklámszövegek", vagy éppen "100 + 7 valódi, hipnotikus  kampány címsor, amelyek  bizonyítottan eladnak" címmel.

Az emlékeinkben élő képek, hangok, ízek, illatok, de még a tapintás érzése is bármikor elhívható, és ezekhez bizony érzések társulnak, az érzések pedig befolyásolnak minket. Nem kell más hozzá, csak a jó helyen, a jó időben nyomja meg valaki/valami azt a bizonyos belső gombot, és máris tudattalanul cselekszik a tudatos énünk.

Ha pedig tovább tekintünk, rájöhetünk, hogy a belső és külső kommunikációinkkal, a gondolatokkal ugyanúgy hekkelhető az elme, mint egy számítógép a billentyűzet segítségével.

Ehhez pedig nem kell mást tenni, mint használni a HATALOM 5 szavát, vagy csak a rózsaszín elefántra kell gondolni. A szuggesztív kommunikációnk pedig ugyanúgy lehet pozitív, mint negatív, a döntés csak rajtunk áll!

A mindennapi életünkben pedig használhatjuk a relaxációt, a meditációt, az NLPt, vagy éppen az Ön- hipnózist arra, hogy a gondolatainkat irányítani tudjuk, mint ahogyan a nested loop (beágyazott hurok), vagy a lezáratlan gondolatok által mi magunk, vagy mások válhatnak irányítottá. A cold reading pedig „paranormális” képességeket biztosít a használójának.

Egy példa a hekkelésre:

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2017Október
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.