Munka és magánélet egyensúlya Egyensúlyban az élet...

munka-magánélet

Életünk során rengeteg szerepnek kell megfelelnünk. Nők/férfiak, gyermekek, szülők, munkaerők, tanulók vagyunk mindannyian. Ha nem találjuk meg a számunkra megfelelő egyensúlyt, feszültek, idegesek, figyelmetlenek leszünk és egyik helyzetben sem tudunk maximálisan teljesíteni. Emberi kapcsolataink romlani kezdenek, a barátok elmaradoznak, a párkapcsolat megromlik, a gyerekek pedig a mi mintánkat tanulják meg. 

Az is rosszul eshet, ha partnerünk túl sok időt tölt munkával. Úgy érezhetjük, el vagyunk hanyagolva és az összes otthoni feladat ránk hárul, mialatt a párunk minden nap késő estig az irodában marad.

A munkavezérelt partnert meggyőzni arról, hogy több időt töltsön otthon, kemény munka. Még ha sikerül is egy délutánra kicsábítani az irodából, a szabadidejében is 3 percenként fogja ellenőrzi az e-mailjeit, mert nem tud kikapcsolni.

Az egyensúlyteremtő coaching ilyen helyzetben is segíthet, főleg, ha tényleg kevés időt tölt együtt a család. Sok kérdés felmerül, amikor dolgozunk a megfelelő időbeosztáson. Például: vajon mindkét félnek megfelel-e, hogy hétvégén csak az egyik szülő van a gyerekekkel…  vagy: hogyan éli meg a munkaközpontú szülő, ha az irodai munka helyett kirándulnia „kell” a családdal. Vajon mit érez az aki többet dolgozik? Ez így igazságos, vagy nem érti, a másik miért nem vállal többet? 

Az egyensúlyteremtő coaching üléseken akár párok/családok is részt vehetnek, ahol szabadon elmondhatják véleményüket és megfelelő kompromisszumot találhatnak a közös életük problémáira.

Ha a stresszt nem vezetjük le, ha a problémáinkat nem beszéljük meg senkivel, hanem magunkba fojtjuk, azt az egészségünk sínyli meg. Épp ezért érdemes időben észrevenni és megoldást találni túlterheltségünkre. 

Milyen helyzetekben érdemes coach-hoz fordulni?

- ha már csak nagyon kevés dolognak tud örülni az életben;

- ha hajlamos a környezetét okolni mindenért;

- ha úgy érzi minden és mindenki összeesküdött ön ellen;

- ha úgy érzi nem találja a helyét;

- ha felborult a munka-magánélet egyensúlya;

- ha túlterheltnek érzi magát;

- ha úgy érzi a családban csak ön dolgozik;

- ha cselédnek érzi magát párja, gyerekei mellett;

- ha úgy érzi semmire sincs ideje

- ha sokszor érzi, hogy fáradt, túlhajszolt, kedvetlen;

- ha úgy érzi nem tud kitörni a régi kerékvágásból.

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2017Október
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.