Munka és magánélet egyensúlya Egyensúlyban az élet...

munka-magánélet

Életünk során rengeteg szerepnek kell megfelelnünk. Nők/férfiak, gyermekek, szülők, munkaerők, tanulók vagyunk mindannyian. Ha nem találjuk meg a számunkra megfelelő egyensúlyt, feszültek, idegesek, figyelmetlenek leszünk és egyik helyzetben sem tudunk maximálisan teljesíteni. Emberi kapcsolataink romlani kezdenek, a barátok elmaradoznak, a párkapcsolat megromlik, a gyerekek pedig a mi mintánkat tanulják meg. 

Az is rosszul eshet, ha partnerünk túl sok időt tölt munkával. Úgy érezhetjük, el vagyunk hanyagolva és az összes otthoni feladat ránk hárul, mialatt a párunk minden nap késő estig az irodában marad.

A munkavezérelt partnert meggyőzni arról, hogy több időt töltsön otthon, kemény munka. Még ha sikerül is egy délutánra kicsábítani az irodából, a szabadidejében is 3 percenként fogja ellenőrzi az e-mailjeit, mert nem tud kikapcsolni.

Az egyensúlyteremtő coaching ilyen helyzetben is segíthet, főleg, ha tényleg kevés időt tölt együtt a család. Sok kérdés felmerül, amikor dolgozunk a megfelelő időbeosztáson. Például: vajon mindkét félnek megfelel-e, hogy hétvégén csak az egyik szülő van a gyerekekkel…  vagy: hogyan éli meg a munkaközpontú szülő, ha az irodai munka helyett kirándulnia „kell” a családdal. Vajon mit érez az aki többet dolgozik? Ez így igazságos, vagy nem érti, a másik miért nem vállal többet? 

Az egyensúlyteremtő coaching üléseken akár párok/családok is részt vehetnek, ahol szabadon elmondhatják véleményüket és megfelelő kompromisszumot találhatnak a közös életük problémáira.

Ha a stresszt nem vezetjük le, ha a problémáinkat nem beszéljük meg senkivel, hanem magunkba fojtjuk, azt az egészségünk sínyli meg. Épp ezért érdemes időben észrevenni és megoldást találni túlterheltségünkre. 

Milyen helyzetekben érdemes coach-hoz fordulni?

- ha már csak nagyon kevés dolognak tud örülni az életben;

- ha hajlamos a környezetét okolni mindenért;

- ha úgy érzi minden és mindenki összeesküdött ön ellen;

- ha úgy érzi nem találja a helyét;

- ha felborult a munka-magánélet egyensúlya;

- ha túlterheltnek érzi magát;

- ha úgy érzi a családban csak ön dolgozik;

- ha cselédnek érzi magát párja, gyerekei mellett;

- ha úgy érzi semmire sincs ideje

- ha sokszor érzi, hogy fáradt, túlhajszolt, kedvetlen;

- ha úgy érzi nem tud kitörni a régi kerékvágásból.

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2021Szeptember
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.