Nőként élni! - NŐI ÖNBIZALOM TRANSZtréning  

noionbizalom-transztrening-alap

Tréningek:

Település Cím DátumNőként élni a mai világban megterhelő lehet. Annyi elvárásnak akarunk megfelelni, hogy közben valahol elveszítjük saját magunkat.

Sokszor már azt sem tudjuk, hogy mi mire vágyunk, nekünk mire lenne szükségünk.

Pedig nőnek lenni az egyik legcsodálatosabb dolog a világon. Nőként olyan szerepeket élhetünk meg, melyekből rengeteg boldog pillanatot kaphatunk.

De csak akkor, ha van elég erőnk hozzá. Az erő pedig belőlünk származik. Abból, ahogy önmagunkkal élünk. Amit magunkról gondolunk.

Sokszor elfedjük saját magunk elől az igazságot, mert megoldási stratégia nélkül nem tudnánk vele mit kezdeni.

AZAZ, MÁST TESZÜNK, MINT AMIRE VÁGYUNK….

ÉS MÁSRA VÁGYUNK, MINT AMIRE IGAZÁN SZÜKSÉGÜNK VAN…

Mi segítünk Neked abban, hogy feltárd magadban:

  • mit is jelent Neked a nőiesség;
  • milyen szerepek, hozott minták gátolnak jelenleg;
  • mi az, ami valóban akadályozza a teljességed megélését;
  • miért taszítod a férfiakat;
  • miért nem működik a párkapcsolatod;
  • milyen sérüléseket okozol a gyermekednek;
  • mi az, amit képtelen vagy elengedni;
  • mire hívja fel a figyelmed egy-egy betegség vagy egyéb krízis;
  • ÉS HOGY MIRE VAN AHHOZ SZÜKSÉGED, HOGY EZEKET MEGOLD.

Konkrét, a hétköznapokban is használható eszköztárat adunk a kezedbe, és olyan megerősítéseket, melyek segítenek a változásban.

A tréning során te leszel az, aki megválaszolod saját magadnak a kérdéseidet, te leszel, aki kijelölöd a saját utadat, így annak végigjárása is könnyebbé válik. Hiszen kizárólag olyan lépéseket teszel majd, amiben mélyen hiszel.

A tréning végén már képes leszel hinni magadban és abban, hogy csodálatos, egyedi és megismételhetetlen vagy!

A csoport energiája ugyan hatással lesz rád, de az, ami benned történik, az benned is marad. Hangosan kimondott szavak nélkül találhatod meg az utadat.

Transztréningünk segítségével biztonságos, nyugodt körülmények között nézhetsz szembe saját magaddal és kaphatod meg a megoldókulcsot életed jobbá tételéhez.

A tréningnap végére minden résztvevő saját magára kidolgozott tervvel és használható eszköztárral térhet haza.


A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges a +36-20/331-44-61, vagy a +36-70/215-64-47 telefonszámon, vagy a furcsa.hu@gmail.com címen.

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2021Szeptember
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.