Önhipnózis Self hypnosis, legyél a saját megmentőd...

nhipnózis

Az önhipnózis egy kivételesen hatékony módszer a pozitív lelki változások előmozdításához, egy olyan nagyszerű és természetes eszköz, melyet biztonságosan használhatunk személyes fejlődésünkben.

Segítségével kényelmesen és gyorsan érhetünk el eredményt egy olyan módosult tudatállapotban, melyben az elménk koncentrálóképessége több százszorosára nő.

Az Ön- Hipnózis során az alany önmagát hipnotizálja, jellegében a meditációhoz hasonló. Nem nehezebb elérni, mint mással hipnotizáltatni, bár mindkét szerepet egyszerre kell vállalni.

Ebben a mély, nyugtató, pihentető állapotban elménk elszakad a mindennapi gondoktól, és képessé válunk egy olyan rendkívüli összpontosításra, mely segít megváltoztatni és átalakítani a jelenleg kellemetlen fizikai és lelki tüneteinket. Ön- hipnózissal nem lehet olyan mély hipnózist elérni, mint egyébként, mert az öntudat egy része a hipnózis külső struktúrájával foglalkozik.

Az Ön- hipnózis (Self- hipnózis) során szuggesztív gondolatokat közvetítünk magunk felé. Ezek a gondolatok pedig a tudatos elménkből átszivárognak a tudatalattinkba, s a későbbiekben itt fejtik ki jótékony hatásaikat. Néhány rövid, pozitív szuggesztiót ITT találhat. Ha úgy érzi, szüksége külső segítségre van szüksége ennek a kellemes, nyugtató, relaxált állapotnak az eléréséhez, úgy a youtube.com oldalon ingyenesen hozzájuthat a szükséges hanganyagokhoz magyar és angol nyelven. 

Az önhipnózis mindezeken kívül kiválóan alkalmas arra, hogy elvégzése után mind fizikailag, mind pedig lelkileg mély szinten regenerálódjunk. E regenerálódás felér akár egy teljesen átaludt éjszakával. Frissek leszünk tőle és kipihentek, így élethelyzeteinket és döntéseinket egy nyugodtabb szemszögből tudjuk átlátni és átgondolni.

Összegezve, a Self- hipnózis során a saját magunk terapeutájává válunk és a tudatalattink erejét használjuk egy bizonyos szokás vagy viselkedésmód befolyásolására.


Az Ön- Hipnózis (self- hipnózis) használata nem helyettesíti az orvosi beavatkozást, és kizárólag a tünetet kiváltó konfliktus és érzelem oldására, megoldó kulcsok keresésére, a komfortérzetnek, a fizikai közérzetnek, és az életminőség javítására szolgál.  Amennyiben bárminemű orvosi kezelés alatt áll akár fizikai vagy mentális betegséggel kapcsolatban, az önhipnózis használata előtt kérje ki kezelőorvosa, terapeutája előzetes véleményét.

Az egészséget érintő kérdésekben feltétlenül szükséges a szakorvossal való konzultáció! Pszichoterápia, klinikai hipnózis (hipnoterápia) üléseket NEM VÉGZÜNK, azt kizárólag az arra jogosult végezheti, további információkról és az egyesület tagjairól a hipnozis-mhe.hu oldalon tájékozódhat.

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2021Szeptember
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.