Önismeretfejlesztés Önálló fejlődés...

nismeretfejlesztés

Onnan lehet tudni, hogy megfelelő mértékű-e az önismeretünk, hogy aktuális élethelyzetekben, akár krízisben képesek vagyunk-e a felmerülő problémákkal szembenézni, és megküzdeni azokkal. Hiszen önismerettel egész életünkben foglalkozunk, mindannyian rendelkezünk vele, a kérdés csak az, hogy milyen mértékben. Ha az adott élethelyzetben nem sikerül túllendülni a problémán, azt hívjuk elakadásnak. Az elakadás kezelésében, az abból való kilépés előremozdításában tud támogatni a coach, aki objektív nézőpontból látja működésünket és helyzetünket.

Néha érezhetjük úgy, hogy egyedül már nem megy, hogy mindent megpróbáltunk. A coach irányzott kérdéseivel, figyelmével visszajelzéseivel, támogatja az ügyfelet, biztonságos légkört teremt és ezzel segíti az önálló fejlődést.

Az ügyfél egy olyan folyamaton megy keresztül a coach által inspirálva és támogatva, melyben konkrét élményeket szerez és több fajta nézőpontot megvizsgálva, saját maga számára dolgozza ki a lehetséges megoldásokat. Ezek a gyakorlati eszközök segítik abban, hogy a későbbiekben felismerje a hasonló szituációkat, és ezeket egyedül is képes legyen kezelni és megoldani.

Ezeknek a tapasztalatoknak a tudatosítása mindenképpen hosszú távú hatást gyakorol az ügyfél önismeretére. 

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2017Október
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.