Önismeretfejlesztés Önálló fejlődés...

nismeretfejlesztés

Onnan lehet tudni, hogy megfelelő mértékű-e az önismeretünk, hogy aktuális élethelyzetekben, akár krízisben képesek vagyunk-e a felmerülő problémákkal szembenézni, és megküzdeni azokkal. Hiszen önismerettel egész életünkben foglalkozunk, mindannyian rendelkezünk vele, a kérdés csak az, hogy milyen mértékben. Ha az adott élethelyzetben nem sikerül túllendülni a problémán, azt hívjuk elakadásnak. Az elakadás kezelésében, az abból való kilépés előremozdításában tud támogatni a coach, aki objektív nézőpontból látja működésünket és helyzetünket.

Néha érezhetjük úgy, hogy egyedül már nem megy, hogy mindent megpróbáltunk. A coach irányzott kérdéseivel, figyelmével visszajelzéseivel, támogatja az ügyfelet, biztonságos légkört teremt és ezzel segíti az önálló fejlődést.

Az ügyfél egy olyan folyamaton megy keresztül a coach által inspirálva és támogatva, melyben konkrét élményeket szerez és több fajta nézőpontot megvizsgálva, saját maga számára dolgozza ki a lehetséges megoldásokat. Ezek a gyakorlati eszközök segítik abban, hogy a későbbiekben felismerje a hasonló szituációkat, és ezeket egyedül is képes legyen kezelni és megoldani.

Ezeknek a tapasztalatoknak a tudatosítása mindenképpen hosszú távú hatást gyakorol az ügyfél önismeretére. 

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2021Szeptember
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.