Outplacement coaching Leépítés... másként

outplacement coaching

Egy munkahelyi leépítés során az elbocsátott dolgozók komoly pszichológiai, szociális és anyagi nehézségeken mennek keresztül. Ezeknek a problémáknak a megfelelő feldolgozásával foglalkozik az outplacement coaching. 

Sajnos pont a fenti okok miatt, a legtöbb munkavállaló azt gondolja, hogy a vállalat rá akar erőltetni valamit, és csalódottsága miatt nem hiszi, hogy az a cég, amely felelős helyzetéért, bármiben is tud még neki segíteni.

Pedig nem csak a vállalat érdeke, hogy egy leépítési folyamat zökkenőmentesen menjen végbe (jogi viták elkerülés, maradó munkatársak feszültségének enyhítése), hanem az elbocsátott dolgozóké is. Hiszen ilyen fajta támogatással, könnyebben tudják majd átvészelni ezt az időszakot és könnyebben találhatnak maguknak új állást is. A coaching folyamat során fejleszthetik önismeretüket, gyakorlati készségeiket, akár új utat is találhatnak.

A coach segít a vállalatnak abban, hogy az elbocsátás költségeit minimalizálja, megtartsa és/vagy megerősítse a szociális felelősségvállalásukról kialakult képet és hogy maga a folyamat a lehető leghatékonyabban és legharmonikusabban menjen végbe.

Az leépítésben érintett dolgozókat pedig abban támogatja, hogy ne törjenek össze, továbbra is képesek legyenek a karrierjükre összpontosítani, és ezáltal minél hamarabb, számukra ideális feltételekkel rendelkező munkahelyet találjanak.

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2021Szeptember
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.