Párkapcsolat Boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolat...

párkapcsolat

Mindannyian boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatra vágyunk. Amikor egy ilyen kapcsoltban élünk sokkal energikusabbnak, boldogabbnak, magabiztosabbnak érezzük magunkat.

A kapcsolatok során azonban hullámvölgyek és hegyek váltakoznak. Amikor valami elromlik, a boldogság állapota átcsap félelembe, szorongásba, csalódottságba, reményvesztettségbe és önértékelési zavarok alakulhatnak ki.

Ez történhet egyik pillanatról a másikra, vagy folyamatosan. Van, hogy már az első találkozás után történik valami, és ki sem alakulhat a kapcsolat, van, hogy pár év után olyan mértékű változás következik be, hogy szakításra kerül sor, és van, hogy már erőnk sincs a szakításhoz és az újrakezdéshez, ezért beleragadunk egy kihűlt, unalmas vagy rossz párkapcsolatba.

Az viszont mindegyik történetre igaz, hogy mindannyian krízis helyzetbe kerülünk ilyenkor. A külső események hatására olyan kritikus állapot alakul ki, melyben felborul a lelki egyensúlyunk (és ez súlyosabb esetekben testi tünetekben is megjelenhet). Ez a konfliktus fogja áthatni mindennapjainkat, életünk központi kérdésévé válik és hiába gondolkodunk naphosszat vagy menekülünk előle; elkerülni, vagy a szokásos módszerekkel megoldani nem fogjuk tudni.

A leggyakoribb párkapcsolati problémák:

- Elég vagyok-e a másiknak?

- Elég jó nő/férfi vagyok-e?

- Félek az elköteleződéstől/felelősségvállalástól/az érzelmeim kinyilvánításától.

- Nem tudom kit vagy mit válasszak. (karrier, anyaság, új vagy régi pár …stb)

- Függőségi viszonyban vagyok, mit csináljak?

- Félek a csalódástól.

- Nincs önbizalmam.

- Nem bízok a másikban/féltékeny vagyok.

- Nem tudok megfelelően kommunikálni, nem tudom elmondani mit szeretnék.

- Túl sokat akar tőlem a másik, úgy érzem beleroppanok.

- Nem kíván a párom/ nem kívánom a páromat.

- Elmúlt a szerelem, unalmas a kapcsolatunk és hiányzik a szenvedély.

- Azt hiszi az anyja/apja/gyereke vagyok.

Hogy érett, teljes és kiegyensúlyozott párkapcsoltban élhessünk, először saját magunkat kell megismernünk. Tudnunk kell, hogy miben vagyunk erősek, milyen pozitív tulajdonságaink vannak, de azzal is tisztában kell lennünk, hogy mi hol rontjuk el, mi a mi felelősségünk és mik azok a belső akadályozó erők, amik meggátolják a szeretetteljes párkapcsolat kialakulását és megtartását.

Egy coach, mint külső szemlélő, aki több nézőponttal és módszerrel rendlekezik, megfelelően tudja támogatni abban, hogy megtalálja saját és párkapcsolata harmonikus egyensúlyát.

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2021Szeptember
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.