Personal (Life) Coaching ... az egyén fejlődése!

Personal (Life) Coaching

A life vagy personal coachingban a coach a coacheet (ügyfelet) életének személyes területein támogatja.

Ez a támogatás kiterjedhet a személyes fejlődésre, életminőség javításra vagy valamilyen helyzet, illetve elakadás megoldására.

A life (personal) coaching által a coachee személyes élete válik jobbá, hiszen képes lesz a saját életét, helyzetét más, új nézőpontokból megvizsgálni, és ezáltal egy objektívebb képet kialakítani. A tapasztalatokat nem hibaként, hanem tanulságként kezdi el értelmezni, így a jövőben a döntései is megalapozottabbak, átgondoltabbak lesznek és cselekedetei is eredményesebbnek fognak bizonyulni.

A life (personal) coaching szinte mindig egyéni finanszírozású, igaz, egy munkahelyi coachingnak is lehetnek olyan ülései, részei, amelyek a magánélettel foglalkoznak.

Alapfetétele csupán annyi, hogy a coach és a coachee is elkötelezze magát, és az első ülést követően megkössék a szóbeli vagy írásbeli megállapodást.

Néhány fejlesztési terület a teljesség igénye nélkül:

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2021Szeptember
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.