Personal (Life) Coaching ... az egyén fejlődése!

Personal (Life) Coaching

A life vagy personal coachingban a coach a coacheet (ügyfelet) életének személyes területein támogatja.

Ez a támogatás kiterjedhet a személyes fejlődésre, életminőség javításra vagy valamilyen helyzet, illetve elakadás megoldására.

A life (personal) coaching által a coachee személyes élete válik jobbá, hiszen képes lesz a saját életét, helyzetét más, új nézőpontokból megvizsgálni, és ezáltal egy objektívebb képet kialakítani. A tapasztalatokat nem hibaként, hanem tanulságként kezdi el értelmezni, így a jövőben a döntései is megalapozottabbak, átgondoltabbak lesznek és cselekedetei is eredményesebbnek fognak bizonyulni.

A life (personal) coaching szinte mindig egyéni finanszírozású, igaz, egy munkahelyi coachingnak is lehetnek olyan ülései, részei, amelyek a magánélettel foglalkoznak.

Alapfetétele csupán annyi, hogy a coach és a coachee is elkötelezze magát, és az első ülést követően megkössék a szóbeli vagy írásbeli megállapodást.

Néhány fejlesztési terület a teljesség igénye nélkül:

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2017Október
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.