Portfolio-karrier coaching Összhangban...

Portfolio-karrier coaching

A portfolió coaching egy olyan folyamat, melyben az ügyfél (egyéni, vagy csoportcoaching keretén belül) a coach segítségével saját karrierjén kezd el dolgozni, méghozzá úgy, hogy az összhangba kerül saját személyiségével és vágyaival.

A portfolió szó szerinti jelentése: tárca. Az üzleti életben a befektető által birtokolt befektetési eszközök összessége jelenti az adott befektető portfólióját. Azok az emberek gondolkoznak portfolióban, akik tudatosan törekednek a hosszú távú, pozitív eredményekre.

Ugyanúgy, ahogy a befektetők sem egy helyre fektetik be tőkéjüket, mi is gazdálkodhatunk tudatosabban időnkkel és energiánkkal. Teljesebb életet élhetünk és nagyobb biztonságot teremthetünk, ha nem csak egy munkától várjuk, hogy az kielégítse minden igényünket. Több lábon állva, saját személyiségünk szerint alakítva karrierünket sokkal nagyobb esélyt kapunk álmaink megvalósítására.

Érdemes megvizsgálni, hogy a hobbi, amit eddig csak saját szórakoztatásunkra végeztünk nem-e válhat pénzbevételi forrássá. Még az is lehetséges, hogy idővel ez a dolog fő profilunkká válhat. Hiszen, ha szeretjük a munkánkat, akkor örömmel áldozunk rá több időt, és az élet többi területén is kiegyensúlyozottabbá válunk.

Persze ne ugorjunk fejest az ismeretlenbe. Valami újba kezdeni, gondos tervezést, szervezést igényel. Először fogalmazzuk meg konkrétan céljainkat. Milyen érzések, gondolatok, álmok élnek bennünk. Mire vágyunk. Mi az, ami szükséges ahhoz, hogy elérjük ezeket. Megvalósítható reális célokról beszélünk, vagy csak álmodozunk bele a nagyvilágba. Gondos tervezéssel több utat is találhatunk, ami közelebb visz vágyainkhoz. Ha tudjuk mire van szükségünk, ha látjuk milyen út vezet odáig, és ha képesek vagyunk időt és energiát belefektetni, akkor meg van az esélyünk arra, hogy olyan munkát végezzünk, amiben megtaláljuk hivatásunk, megvalósíthatjuk önmagunk és hosszú távon biztonságot teremthetünk általa a magunk és családunk számára.

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2021Szeptember
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.