Randizás Kész a randizásra...?

randizás

Az ember társas lény, és ebből adódóan tudatosan vagy tudat alatt, de mindenképpen társat akarunk találni.

Amikor valaki elhatározza, hogy kész a randizásra, általában elmegy edzőterembe, vesz néhány új ruhát, esténként szórakozóhelyeken ismerkedik. Az esetek nagy százalékában azonban, hiába érzi magát jobban a testében, hiába tölti az estéit baráti társaságban, a nagy Ő mégsem jön olyan könnyen.

Különböző kérdések merülnek fel ilyenkor bennünk. Talán nem vagyok elég jó? Nekem nem jár a boldogság? Mi a baj velem? Másnak miért sikerül? Ez egészen odáig fajulhat, hogy már mi magunk sem hisszük el, hogy létezhet számunkra ideális pár.

Ilyenkor csak azt felejtjük el, hogy az ideális pár, az aktuális élethelyzetünk, a magunkról alkotott képünk tükre. Azt jelenítjük meg, azt kapjuk a külvilágban, amilyenek belülről vagyunk.

Egy coaching ülés alkalmával, különböző nézőpontok megismerésével, az önismeret fejlesztésével, a másik nem viselkedésének megértésével, a megfelelő kommunikáció megtanulásával megszűnhetnek azok az akadályok, amik eddig problémát jelentettek a párkapcsolatok kialakításánál. Örömteli, energikus, magabiztos emberként nemcsak az Önnek tökéletes párt találhatja meg, hanem a Helyét a világban.

Jó helyen jár, ha az alábbi kérdések, gondolatok közül bármelyik foglalkoztatja:

- Miért nem találok párt magamnak?

- Hogyan és hol ismerkedjek?

- Rengeteg szeretet van bennem, de senkinek nem kell.

- Kiborít az állandó randizás.

- Zavarban vagyok a másik nem társaságában.

- Mindenkiben találok valami hibát.

- Nem jön össze a második randi.

- Állandóan ugyanolyan nőkkel/férfiakkal találkozom.

- Minden férfi csak „azt” akarja/ Minden nő csak a „pénzemet …stb” akarja.

- Gyerekem van, biztos ezért nem kellek senkinek.

- Nincs időm randizni, a munkám/hobbim minden időmet kitölti.

- Belefáradtam a keresésbe, jobb nekem egyedül.

A coaching ülés megfelelő megoldás, ha egyedül érzi magát, és ugyan tudja, hogy valamerre el kellene indulnia, de fogalma sincs, hogy merre. Egy külső szemlélő, aki megfelelő kérdéseket tesz fel, elősegítheti a változást és így megoldást találhat problémáira.

A coaching után tisztában lesz azzal, hogy mit és azt hogyan szeretné, konkrét lépéseket tesz a cél érdekében, képes lesz megfelelően kifejezni a vágyait, meg tudja fogalmazni, hogy mire van és mire nincs szüksége. Motivált és kitartó lesz annak érdekében, hogy megtalálja és/vagy megtartsa azt a társat, aki mellett hosszabb távon is el tudja képzelni az életét.

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2021Szeptember
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.