Reinkarnációs TRANSZutazás  

Reinkarnáció

Előadások:

TelepülésCímDátum
------

Reinkarnáció TRANSZutazás előadássorozatunkban a Csoport Coaching és a Tudatalatti eszközeivel keressük az élethelyzeti elakadások megoldását. 

Ön hisz a Reinkarnációban? Vagy szkeptikus?

A hívők azt mondják, hogy a Reinkarnáció nem más, mint az újjászületések sorozata. A lélek vándorlása pedig addig folytatódik, míg az egyre tökéletesebb életek során az egyén meg nem szabadul a karmájától, és el nem eléri a tökéletes állapotát.

A szkeptikusok azt mondják, hogy a Reinkarnáció nem létezik és kizárólag az agyunk, a tudatalattink kreál emlékeket.

Számtalan technika létezik, a Reinkarnációra. A keleti kultúrákban nagy hagyománya van, de az eszkimók és az ausztrál bennszülöttek is ismerik a titok nyitját. 

Reinkarnációs TRANSZutazás Előadásunkon a kollektív tudatra, vagy éppen tudatalattira támaszkodva olyan megváltozott tudatállapotot érünk el, a tudat lecsendesítésével, amikor képek, hangok, ízek, illatok, érzések törnek fel bennünk, úgy, hogy ezeket az emlékeket és érzéseket nem MOST éltük át…

Az utazás közben az elménkben visszalépünk az előző életeinkbe, hogy lássuk és érezzük mi történt anno, és mit is kell jóvátennünk, megoldanunk. Megtudhatjuk mi az, amit megoldottunk és azt is, hogy azt hogyan tettük, vagy éppen milyen szintig jutottunk el egy- egy megoldásban. 

Vagy… egyszerűen csak az elménk csodálatos képességeire hagyatkozunk. 

Hiszen az agyunk jóval több információt tárol el, mint amire emlékszünk,  ráadásul mindig tudja mi a helyes út, mi számunkra a megfelelő reakció. 

Az előadáson megengedhetjük magunknak, és hagyhatjuk, hogy a tudatalattink szavak nélkül hozza a felszínre, a bennük lévő megoldásokat, melyekkel az elakadások felszámolhatóak.

A Reinkarnációs TRANSZutazás Előadásunk zárásaként a Csoport Coaching eszközeivel dolgozzuk fel az átélt élményeket, érzéseket és gondolatokat.

Így…, vagy úgy,… hívőként, vagy szkeptikusként közelebb kerülhet az elakadásai felszámolásához, ha esélyt ad a Reinkarnációs TRANSZ utazás előadásunknak!

A tréningnap végére minden résztvevő saját magára kidolgozott tervvel és használható eszköztárral térhet haza.


A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges a +36-20/331-44-61, vagy a +36-70/215-64-47 telefonszámon, vagy a furcsa.hu@gmail.com címen.

Ide kapcsolódó blogbejegyzés: Reinkarnáció hipnózissal 1 ; Reinkarnáció hipnózissal 2Reinkarnációs hipnózisom élménye!

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2021Szeptember
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.