SÖN - Séta ÖNmagadért Testmozgással egybekötött, egyéni életmódvezetési tanácsadás

08-2

SÖN - Séta ÖNmagadért - testmozgással egybekötött, egyéni életmódvezetési tanácsadás, ahol a gondolatok szabad utat kapnak... ahol együtt sétálunk a cél felé.

Egész nap ülünk egy irodában vagy a kocsiban a kormány mögött, állunk egy pult mögött… utána rohanás az edzőterembe, vagy a gyerekért az óvodába, iskolába. Otthon főzés, takarítás… jó esetben este tudunk egy kicsit olvasni, vagy elalszunk a tv előtt.

Hétvégén, a hét közben elfeledett teendőkkel próbáljuk utolérni magunkat.

De hol vagyunk mi? Mikor tudunk Önmagunkkal foglalkozni? 

Van olyan lehetőséged, amikor kiszabadulsz a hétköznapok sodrásából és kizárólag magaddal foglalkozol?

A SÖN, azaz a Séta ÖNmagadért, pont ezt adja meg Neked.

A szabad levegőn sétálva, nem csak a testeddel, hanem az elméddel és a lelkeddel is foglalkozol. A mozgás maga, megkönnyíti a gondolkodásbeli változást, és ez azt jelenti, hogy gyorsabban jönnek a felismerések, szó szerint átlépheted az elakadásokat, és így a jövőre koncentrálhatsz.

Az út, amin végigmegyünk együtt, olyan, mint egy szimbólum. Szimbolizálja az életed, melyben vannak nehezebb és könnyebb szakaszok. Meg-meg állunk egy padnál, kikerülünk egy pocsolyát, rácsodálkozunk egy gyönyörű fára, vagy egy előttünk szálló madárra. Megmászunk egy dombot, vagy csak sétálunk a végtelenbe és tovább.

Hogy mi is a célja ennek az útnak?

Először is az, hogy jól érezd magad (a jó közérzet kialakítása);

  • hogy megtaláljuk a megfelelő kérdéseket és a rájuk váró saját válaszaidat;
  • hogy kimozdulj egy-egy beragadt élethelyzetből (gondolatból, hiedelemből);
  • hogy a figyelem, amit elsősorban belülre összpontosítunk, segítsen a továbblépésben;
  • hogy új alapokat építsünk;
  • hogy kijelöljük a célt, és megtervezzük a hozzá vezető utat;
  • hogy megtaláljuk az erősségeidet;
  • hogy olyan egyénre szabott megoldási kulcsokat sajátíts el, melyekkel könnyebbé teheted a mindennapjaidat;
  • hogy fejlesztd az önismeretedet (énképedet, önértékelésedet, önbizalmadat).

A séta, a friss levegő, a természet közelsége élénkíti az elmét, serkenti a kreativitást, eltűnik a fáradtság, energikusabbakká válunk. A stresszhormonok a felére csökkenek bennünk, és feloldódnak a gondolati elakadások, korlátok.

Ha intenzív mozgásra vágysz, akár 2-300 kalóriát is elégethetsz az 1 óra alatt, de ha csak "andalogni" szeretnél, vagy leülni egy padra, arra is van lehetőséged. Kiszakadva a megszokott környezetből, új nézőpontokat találhatsz, melyek intenzívebbé tehetik a felismeréseket. 

Várlak szeretettel egy közös sétára, ahol természetközelben juthatsz lélegzethez, ahol levezetheted a stresszt, ahol felszabadulhatsz testileg és lelkileg. 

Ahol végre TE vagy az ELSŐ és a LEGFONTOSABB!


Hol sétálunk?

Ahol csak szeretnél. Végig a városon, a Tisza-parton az árnyas fák alatt, a Zagyva-part csöndességében…

Mennyi ideig tart?

Egy alkalom 60 perc. Az első találkozó végén, ha mindketten úgy gondoljuk szóbeli szerződést kötünk. Általában 3-6 alkalom elegendő a megoldás megtalálásához.

Mikor vannak a séták?

Egyeztetés alapján, lehet reggel, délelőtt, délben (akár ebédidőben), délután vagy este. Általában hétköznap és alkalmanként hétvégén.

Mi történik, ha rossz idő van?

Esőben, esernyővel sétálunk, pocsolyákat kerülgetünk, beülünk valami alá; szeles időben szélvédett helyet keresünk; télen jól felöltözünk. Égszakadás-földindulás esetén megihatunk egy kávét, teát, vagy esőnapot jelölünk ki.

A találkozások között történik valami?

Igen, például házi feladatot adok, amin dolgoznod kell. Hiszen a cél az, hogy a későbbiekben egyedül is képes legyél megbirkózni a megoldandó feladatokkal. De beszélhetünk közben telefonon, skypon, facebookon, viberen, írhatsz nekem e-mailt.

Vihetem a kutyámat is?

Ha a kutyád nem vonja el a figyelmedet, és szívesen csatlakozna hozzánk, őt is szeretettel várom.

Milyen ruhában kell mennem?

Időjárásnak megfelelő öltözékben, lehetőség szerint kényelmes lábbeliben.

Vihetem magammal a barátomat/barátnőmet?

Ezek a séták elsősorban egyéni foglalkozások. Ha mindenképpen úgy érzed, hogy a párodnak, barátnődnek is szüksége lenne rá, akkor kitalálunk valamilyen megoldást. Vannak csoportos séták, beszélgetések is alkalmanként, ahol egy-egy témát dolgozunk fel közösen.

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2021Szeptember
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.