SÖN - Séta ÖNmagadért Testmozgással egybekötött, egyéni életmódvezetési tanácsadás

08-2

SÖN - Séta ÖNmagadért - testmozgással egybekötött, egyéni életmódvezetési tanácsadás, ahol a gondolatok szabad utat kapnak... ahol együtt sétálunk a cél felé.

Egész nap ülünk egy irodában vagy a kocsiban a kormány mögött, állunk egy pult mögött… utána rohanás az edzőterembe, vagy a gyerekért az óvodába, iskolába. Otthon főzés, takarítás… jó esetben este tudunk egy kicsit olvasni, vagy elalszunk a tv előtt.

Hétvégén, a hét közben elfeledett teendőkkel próbáljuk utolérni magunkat.

De hol vagyunk mi? Mikor tudunk Önmagunkkal foglalkozni? 

Van olyan lehetőséged, amikor kiszabadulsz a hétköznapok sodrásából és kizárólag magaddal foglalkozol?

A SÖN, azaz a Séta ÖNmagadért, pont ezt adja meg Neked.

A szabad levegőn sétálva, nem csak a testeddel, hanem az elméddel és a lelkeddel is foglalkozol. A mozgás maga, megkönnyíti a gondolkodásbeli változást, és ez azt jelenti, hogy gyorsabban jönnek a felismerések, szó szerint átlépheted az elakadásokat, és így a jövőre koncentrálhatsz.

Az út, amin végigmegyünk együtt, olyan, mint egy szimbólum. Szimbolizálja az életed, melyben vannak nehezebb és könnyebb szakaszok. Meg-meg állunk egy padnál, kikerülünk egy pocsolyát, rácsodálkozunk egy gyönyörű fára, vagy egy előttünk szálló madárra. Megmászunk egy dombot, vagy csak sétálunk a végtelenbe és tovább.

Hogy mi is a célja ennek az útnak?

Először is az, hogy jól érezd magad (a jó közérzet kialakítása);

  • hogy megtaláljuk a megfelelő kérdéseket és a rájuk váró saját válaszaidat;
  • hogy kimozdulj egy-egy beragadt élethelyzetből (gondolatból, hiedelemből);
  • hogy a figyelem, amit elsősorban belülre összpontosítunk, segítsen a továbblépésben;
  • hogy új alapokat építsünk;
  • hogy kijelöljük a célt, és megtervezzük a hozzá vezető utat;
  • hogy megtaláljuk az erősségeidet;
  • hogy olyan egyénre szabott megoldási kulcsokat sajátíts el, melyekkel könnyebbé teheted a mindennapjaidat;
  • hogy fejlesztd az önismeretedet (énképedet, önértékelésedet, önbizalmadat).

A séta, a friss levegő, a természet közelsége élénkíti az elmét, serkenti a kreativitást, eltűnik a fáradtság, energikusabbakká válunk. A stresszhormonok a felére csökkenek bennünk, és feloldódnak a gondolati elakadások, korlátok.

Ha intenzív mozgásra vágysz, akár 2-300 kalóriát is elégethetsz az 1 óra alatt, de ha csak "andalogni" szeretnél, vagy leülni egy padra, arra is van lehetőséged. Kiszakadva a megszokott környezetből, új nézőpontokat találhatsz, melyek intenzívebbé tehetik a felismeréseket. 

Várlak szeretettel egy közös sétára, ahol természetközelben juthatsz lélegzethez, ahol levezetheted a stresszt, ahol felszabadulhatsz testileg és lelkileg. 

Ahol végre TE vagy az ELSŐ és a LEGFONTOSABB!


Hol sétálunk?

Ahol csak szeretnél. Végig a városon, a Tisza-parton az árnyas fák alatt, a Zagyva-part csöndességében…

Mennyi ideig tart?

Egy alkalom 60 perc. Az első találkozó végén, ha mindketten úgy gondoljuk szóbeli szerződést kötünk. Általában 3-6 alkalom elegendő a megoldás megtalálásához.

Mikor vannak a séták?

Egyeztetés alapján, lehet reggel, délelőtt, délben (akár ebédidőben), délután vagy este. Általában hétköznap és alkalmanként hétvégén.

Mi történik, ha rossz idő van?

Esőben, esernyővel sétálunk, pocsolyákat kerülgetünk, beülünk valami alá; szeles időben szélvédett helyet keresünk; télen jól felöltözünk. Égszakadás-földindulás esetén megihatunk egy kávét, teát, vagy esőnapot jelölünk ki.

A találkozások között történik valami?

Igen, például házi feladatot adok, amin dolgoznod kell. Hiszen a cél az, hogy a későbbiekben egyedül is képes legyél megbirkózni a megoldandó feladatokkal. De beszélhetünk közben telefonon, skypon, facebookon, viberen, írhatsz nekem e-mailt.

Vihetem a kutyámat is?

Ha a kutyád nem vonja el a figyelmedet, és szívesen csatlakozna hozzánk, őt is szeretettel várom.

Milyen ruhában kell mennem?

Időjárásnak megfelelő öltözékben, lehetőség szerint kényelmes lábbeliben.

Vihetem magammal a barátomat/barátnőmet?

Ezek a séták elsősorban egyéni foglalkozások. Ha mindenképpen úgy érzed, hogy a párodnak, barátnődnek is szüksége lenne rá, akkor kitalálunk valamilyen megoldást. Vannak csoportos séták, beszélgetések is alkalmanként, ahol egy-egy témát dolgozunk fel közösen.

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2017Október
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.