Szakító-próbák Csajos esték - Szakító/próbák - interaktív előadás

szakítópróbák


Ádám és Éva még szülői mintáktól mentesen élhettek, mégis akadtak problémák a kapcsolatukban. Azóta csak görgetjük a generációs mintákat magunk előtt. A kérdés, hogy miért nem tanulunk mások hibáiból? Miért kell ugyanazon az úton végigmenni? Mi kellene ahhoz, hogy meglássunk egy másik ösvényt, egy másik lehetőséget és éljünk is vele?

Mennyire valós elvárás a monogámia? Mit jelent a hűség? Milyen állomásai vannak egy párkapcsolatnak, hol romolhat el, mikor érdemes rajta dolgozni és mikor kell lezárni azt? Érdemes-e egy nehéz helyzetben a megmentőre várni? 

Válás után milyen az élet? Hogyan mondjuk el a gyereknek? Hogyan hat rá a szülők különélése? Mikor van itt az ideje egy új párkapcsolatnak? Mikor mutassuk be őket egymásnak a gyerekkel? Mi van ha a másiknak nincs gyereke? És mi van akkor, ha van? 

Hogyan kommunikáljunk volt párunkkal illetve annak új kapcsolatával? Mit hall a gyerek és az milyen hatással lehet rá? 

Mi az az együttműködő kommunikáció és hogyan könnyítheti meg a mindennapjainkat?

Néha az erdőben el kell tévedni, hogy észrevegyünk más utakat is; a futóversenyt abba kell hagyni, hogy képesek legyünk újrakezdeni és el kell esni, hogy fel tudjunk állni. 

A csajos esték soron következő előadásán ezekről, és a témához kapcsolódó, a résztvevők által felvetett kérdésekről beszélgetünk.

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2017Október
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.