Szakító-próbák Csajos esték - Szakító/próbák - interaktív előadás

szakítópróbák


Ádám és Éva még szülői mintáktól mentesen élhettek, mégis akadtak problémák a kapcsolatukban. Azóta csak görgetjük a generációs mintákat magunk előtt. A kérdés, hogy miért nem tanulunk mások hibáiból? Miért kell ugyanazon az úton végigmenni? Mi kellene ahhoz, hogy meglássunk egy másik ösvényt, egy másik lehetőséget és éljünk is vele?

Mennyire valós elvárás a monogámia? Mit jelent a hűség? Milyen állomásai vannak egy párkapcsolatnak, hol romolhat el, mikor érdemes rajta dolgozni és mikor kell lezárni azt? Érdemes-e egy nehéz helyzetben a megmentőre várni? 

Válás után milyen az élet? Hogyan mondjuk el a gyereknek? Hogyan hat rá a szülők különélése? Mikor van itt az ideje egy új párkapcsolatnak? Mikor mutassuk be őket egymásnak a gyerekkel? Mi van ha a másiknak nincs gyereke? És mi van akkor, ha van? 

Hogyan kommunikáljunk volt párunkkal illetve annak új kapcsolatával? Mit hall a gyerek és az milyen hatással lehet rá? 

Mi az az együttműködő kommunikáció és hogyan könnyítheti meg a mindennapjainkat?

Néha az erdőben el kell tévedni, hogy észrevegyünk más utakat is; a futóversenyt abba kell hagyni, hogy képesek legyünk újrakezdeni és el kell esni, hogy fel tudjunk állni. 

A csajos esték soron következő előadásán ezekről, és a témához kapcsolódó, a résztvevők által felvetett kérdésekről beszélgetünk.

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2021Szeptember
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.