Született feleségek Csajos esték - Született feleségek - interaktív előadás

született feleség


Már kislányként olyan meséken növünk fel, amikben a lányok célja a házasság. A fehér ruhás, hercegnős lakodalom, a jóképű, gazdag férj. És utána boldogan kellene élniük, míg meg nem halnak.

De hol van ez a hirdetett boldogság? Mert a való világban valahogy máshogy alakulnak a dolgok.

Tökéletességre törekszünk életünk minden területén. A tökéletes családot akarjuk megteremteni. De mi a tökéletesség? Ki hozta a szabályokat? És miért akarunk ezeknek megfelelni?

Biztos, hogy az a „tökéletes” amikor anya a munka után boldogan súrolja a padlót, készíti el a vacsorát, tanul a nagyokkal, játszik a kicsikkel, megfürdeti őket, felolvassa az esti mesét, majd tökéletes sminkkel, jóillatúan, szexi hálóruhában, gyorsan átolvassa az adott nap politikai és gazdasági híreit, hogy a munkából fáradtan hazatérő férjjel ne csak a kakis pelenkákról és a szomszédasszonyoktól hallott pletykákról tudjon beszélgetni?

Biztos, hogy az a „tökéletes” ha nincsenek elvárásai és vágyai, hiszen megkapta amire vágyott, azt, hogy feleség lett és anya?

Az őszinteség, a saját vágyainkkal való szembenézés sokszor nem is olyan könnyű. Mint ahogy nézőpontot váltani sem. Ha délelőtt a játszótéren csupa olyan anyukával vagyunk körülvéve, akik hozzánk hasonló módon élnek, ki az aki megmutatja, hogy lehet máshogy is?

Ha a munkahelyünkön dolgozó feleségek azt a képet mutatják kifelé, hogy náluk minden rendben, tökéletes a kapcsolatuk a férjükkel, édes, szófogadó, jól tanuló gyerekeik vannak, akkor joggal gondolkodunk el azon, hogy mi mit csinálunk rosszul.

Szóval mi is az, amire mi, nők vágyunk? És a vágyainkat hogyan érhetjük el? Hogyan alakíthatunk ki az életünkben reális elvárásokat? Hogyan élhetünk NŐként és nem csak feleségként?

Sok-sok kérdés melyre együtt, mégis személyre szabottan keressük a válaszokat.

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2021Szeptember
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.