Született feleségek Csajos esték - Született feleségek - interaktív előadás

született feleség


Már kislányként olyan meséken növünk fel, amikben a lányok célja a házasság. A fehér ruhás, hercegnős lakodalom, a jóképű, gazdag férj. És utána boldogan kellene élniük, míg meg nem halnak.

De hol van ez a hirdetett boldogság? Mert a való világban valahogy máshogy alakulnak a dolgok.

Tökéletességre törekszünk életünk minden területén. A tökéletes családot akarjuk megteremteni. De mi a tökéletesség? Ki hozta a szabályokat? És miért akarunk ezeknek megfelelni?

Biztos, hogy az a „tökéletes” amikor anya a munka után boldogan súrolja a padlót, készíti el a vacsorát, tanul a nagyokkal, játszik a kicsikkel, megfürdeti őket, felolvassa az esti mesét, majd tökéletes sminkkel, jóillatúan, szexi hálóruhában, gyorsan átolvassa az adott nap politikai és gazdasági híreit, hogy a munkából fáradtan hazatérő férjjel ne csak a kakis pelenkákról és a szomszédasszonyoktól hallott pletykákról tudjon beszélgetni?

Biztos, hogy az a „tökéletes” ha nincsenek elvárásai és vágyai, hiszen megkapta amire vágyott, azt, hogy feleség lett és anya?

Az őszinteség, a saját vágyainkkal való szembenézés sokszor nem is olyan könnyű. Mint ahogy nézőpontot váltani sem. Ha délelőtt a játszótéren csupa olyan anyukával vagyunk körülvéve, akik hozzánk hasonló módon élnek, ki az aki megmutatja, hogy lehet máshogy is?

Ha a munkahelyünkön dolgozó feleségek azt a képet mutatják kifelé, hogy náluk minden rendben, tökéletes a kapcsolatuk a férjükkel, édes, szófogadó, jól tanuló gyerekeik vannak, akkor joggal gondolkodunk el azon, hogy mi mit csinálunk rosszul.

Szóval mi is az, amire mi, nők vágyunk? És a vágyainkat hogyan érhetjük el? Hogyan alakíthatunk ki az életünkben reális elvárásokat? Hogyan élhetünk NŐként és nem csak feleségként?

Sok-sok kérdés melyre együtt, mégis személyre szabottan keressük a válaszokat.

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2017Október
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.