SZÜLŐI TRANSZtréning  

szülői-transztrening-alap

Tréningek:

Település Cím DátumHa egy gyermek „problémás”, akkor először a szülőt kell megvizsgálni, a szülőt kell erőssé tenni. Ugyanis a szülők azok, akik a gyermekek problémáit kezelni tudják, a szülők azok, akik a mintákat adják.

Sokszor nem is gondolnánk, hogy a saját működésünk milyen mélyen befolyásolja a gyermekünk mindennapjait, illetve azt, hogy milyen felnőtté válik.

Egy lecsendesedett tudati állapotban viszont ezek a működési mechanizmusok sokkal könnyebben felszínre hozhatók, és a megoldás is kézenfekvőbb.

Saját reakcióink megváltoztatásával a környezetünkre, így gyermekünkre is hatást gyakorlunk.

Nagyon sok fajta - jobbnál jobb - szülői tréning van a piacon. Talán túl sok is. Honnan tudjuk, hogy melyik az a módszer, ami számunkra megfelelő?

Mert attól, hogy megtanulunk egy technikát, a személyiségünk még ugyanaz marad. Ha például idegességünkben leginkább kiabálunk, akkor egy módszer, ami ezt megtiltja, kifejezetten frusztráló lehet számunkra.

Bennünk szülőkben rengeteg kérdés van a gyerekneveléssel kapcsolatban.

 • Jó szülő vagyok-e?
 • Megteszek-e minden a gyermekemért?
 • Nem vagyok-e túl önző?
 • Nem vagyok-e mártír?
 • Túl szigorú vagyok?
 • Túl engedékeny vagyok? 
 • Csak nekem nem alszik a gyerekem?
 • Csak én vagyok állandóan ideges?
 • Csak én nem tudok a gyerekemnek parancsolni?
 • Csak rám nem hallgat a kamasz lányom/fiam?
 • stb.

De ki tud ezekre igazán elfogadható választ adni?

Hiszen minden gyerek, minden szülő, minden szituáció más és más.

Szülői transztréningünkön, egy nyugodt és támogató környezetben térképezheted fel a saját berögzült mintáidat, a hozott szokásokat, hiedelmeket és segítségünkkel önmagadban találhatod meg a számodra legelfogadhatóbb megoldásokat.

Célunk, hogy a saját utadat, a saját hangodat, a saját módszereidet találd meg.

Ehhez semmi mást nem kell tenned, csak végigmenni azon az egyedülálló utazáson, amit számodra kínálunk. 

A tréningnap végére minden résztvevő saját magára kidolgozott tervvel és használható eszköztárral térhet haza.


A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges a +36-20/331-44-61, vagy a +36-70/215-64-47 telefonszámon, vagy a furcsajozsef@gmail.com címen.

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2021Szeptember
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.