SZÜLŐI TRANSZtréning  

szülői-transztrening-alap

Tréningek:

Település Cím DátumHa egy gyermek „problémás”, akkor először a szülőt kell megvizsgálni, a szülőt kell erőssé tenni. Ugyanis a szülők azok, akik a gyermekek problémáit kezelni tudják, a szülők azok, akik a mintákat adják.

Sokszor nem is gondolnánk, hogy a saját működésünk milyen mélyen befolyásolja a gyermekünk mindennapjait, illetve azt, hogy milyen felnőtté válik.

Egy lecsendesedett tudati állapotban viszont ezek a működési mechanizmusok sokkal könnyebben felszínre hozhatók, és a megoldás is kézenfekvőbb.

Saját reakcióink megváltoztatásával a környezetünkre, így gyermekünkre is hatást gyakorlunk.

Nagyon sok fajta - jobbnál jobb - szülői tréning van a piacon. Talán túl sok is. Honnan tudjuk, hogy melyik az a módszer, ami számunkra megfelelő?

Mert attól, hogy megtanulunk egy technikát, a személyiségünk még ugyanaz marad. Ha például idegességünkben leginkább kiabálunk, akkor egy módszer, ami ezt megtiltja, kifejezetten frusztráló lehet számunkra.

Bennünk szülőkben rengeteg kérdés van a gyerekneveléssel kapcsolatban.

 • Jó szülő vagyok-e?
 • Megteszek-e minden a gyermekemért?
 • Nem vagyok-e túl önző?
 • Nem vagyok-e mártír?
 • Túl szigorú vagyok?
 • Túl engedékeny vagyok? 
 • Csak nekem nem alszik a gyerekem?
 • Csak én vagyok állandóan ideges?
 • Csak én nem tudok a gyerekemnek parancsolni?
 • Csak rám nem hallgat a kamasz lányom/fiam?
 • stb.

De ki tud ezekre igazán elfogadható választ adni?

Hiszen minden gyerek, minden szülő, minden szituáció más és más.

Szülői transztréningünkön, egy nyugodt és támogató környezetben térképezheted fel a saját berögzült mintáidat, a hozott szokásokat, hiedelmeket és segítségünkkel önmagadban találhatod meg a számodra legelfogadhatóbb megoldásokat.

Célunk, hogy a saját utadat, a saját hangodat, a saját módszereidet találd meg.

Ehhez semmi mást nem kell tenned, csak végigmenni azon az egyedülálló utazáson, amit számodra kínálunk. 

A tréningnap végére minden résztvevő saját magára kidolgozott tervvel és használható eszköztárral térhet haza.


A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges a +36-20/331-44-61, vagy a +36-70/215-64-47 telefonszámon, vagy a furcsajozsef@gmail.com címen.

Personal (Life) coachingCorporate (Business) coachingÉletvezetésÖn-HipnózisNLP , NLPCoaching és  a Vonzás Törvénye Szolnokon, Kecskeméten, Egerben és Budapesten előre egyeztetett időpontban. Tréningek, előadások, workshopok, csoport coaching ülések, teamcoaching ülések, TRANSZtréningek, TRANSZelőadások, motivációs előadások az egész ország területén. Keressen minket bizalommal a +36-70/215-64-47 telefonszámon.

A weboldalunkon kínált szolgáltatásainkra való érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe szolgáltatásainkat.

Weboldalunkon kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, és az életminőségének javítására irányuló szolgáltatásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közt orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás, és hipnoterápiás, valamint egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet nem kínálunk.

2017Október
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Az Életvezetés, az Ön- Hipnózis  és a Meditációs, Relaxációs jelleggel végzett "Taranszformáció” , Coaching és az neuro-lingvisztikus programozás (NLP) tevékenységi köre a „fizikai közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR:9604) és az „MNS egyéb személyi szolgáltatás” (TEÁOR:9609) tevékenységi kör hatáskörébe tartozik.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő hatályos jogszabályok értelmében, KIZÁRÓLAG csak orvos GYÓGYITthat. Klinikai hipnózist (hipnoterápiát), pszichoterápiás kezelést, orvosi terápiás, gyógyító, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet NEM végzünk. Valahányszor a weboldalon „terápia” szót használjuk azt KIZÁRÓLAG a HÉTKÖZNAPI ÉRTELEMBEN értjük.